Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel je mladá žena, která pracuje v muzeu. Všechnu lásku a péči věnuje svému nejlepšímu příteli Hamprymu velmi vzácnému exempláři dravého ptáka Kara-kara. Její klidný život se však začíná hroutit, když poskytne svůj byt pro pozorování agentům FBI. Okouzlená agentem Davidem MacMillanem, otevře nic netušící Rachel své srdce vztahu, který ji může stát život. MacMillan je totiž nájemný vrah a chladnokrevný zabiják. Mistr proměn, o kterém nikdo neví, jak skutečně vypadá. Nikdy nezanechává svědky, ale tentokrát mu jeden unikl. Rachel se tak ocitne v nezáviděníhodné situaci.Je jediným svědkem, schopným MacMillana identifikovat. To však MacMillan nemůže dopustit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

MI-380 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, který se díky ďábelskému lukostřelci a nesmyslům v poslední třetině prostřílel k podprůměru. Dvacet minut mi trvalo, než jsem pochopil, že se nedívám na Posledního svědka z roku 1989, na kterého jsem se těšil, ale že se místo starého Burta Reynoldse musím spokojit s mladou Natashou Henstridge, což mi většinou docela vyhovovalo. 40% (44% je průměr 26 hodnotících přede mnou). ()

wayne99 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek mi vzdáleně připomíná jeden akční film s Jean-Paul Belmondem – taky v něm jde o likvidaci prezidenta jakési smyšlené Africké země. Ale zatímco v Profesionálovi je hlavní hrdina kladnej a má to místama i určitý komediální scény (asi jako všechny filmy s Belmondem) – tak tady je najatej vrah bezohlednej zabiják. V Posledním svědkovi hraje hlavní roli Natasha Henstridge a hraje jí opravdu skvěle (pokud nebudete zapomínat na to, že je vlastně hrající modelka) – všichni kdo jí mají zaškatulkovanou jako pěknou ženskou, která dělá ve většině svých filmů pouze ozdobu slavnějším hercům, budou určitě překvapeni. Zajímavá je taky postava matky-alkoholičky hlavní hrdinky – tu si zahrála Lauren Hutton, kterou si pamatuju hlavně z filmu Americký gigolo s Richardem Gerem. A nenechte se zmást obrázkem na přebalu, ze kterého by se mohlo zdát, že se to celý odehrává v nějaké kanadské divočině – děj filmu je až na vyjímky z New Yorku. ()

Reklama

Reklama