Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden víkend stačí na to, aby se vám změnil celý život. Tento úsměvný příběh vypráví o čtveřici lidí, jejichž životy se navždy promění díky dvěma setkáním při jednom víkendu na Manhattanu. Ti čtyři jsou – vyjednavač na penzi Charlie Hudson (Michael Vartan), učitelka Anna Pennová (Natasha Henstridge), mladý policajt Henry Taylor (Michael Rispoli) a přitažlivá kadeřnice Tracey Meltempiová (Olivia D'Abo). (HBO Europe)

(více)

Recenze (16)

Juto odpad!

všechny recenze uživatele

Film je úplne predvídateľný. Myslím, naozaj, že má kýčovité línie a smiešne nemiestné a málo rozvinutý podkres, mohlo dôjsť k akémukoľvek inému koncu, ako tomu, ktorý sa stal. ()

Reklama

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné. Dlouhé, nicneříkající záběry na to, jak hrdinové přemýšlí/ jsou zdrcení atd. Hlavní hrdinka je minimálně pro mě naprosto nesympatická, z Vartana, kterého mám jinde docela ráda zbyla jenom ta slupka. Neuvěřitelně klišovitý závěr, který byl natolik předvídatelný, až se mi z toho chtělo brečet nikoliv dojetím. Možná, že by si to zasloužilo jednu hvězdičku, ovšem já dopředu uhodla i ten kočár. E-e. ()

wayne99 

všechny recenze uživatele

Na první pohled by se mohlo zdát, že je to oddychová, možná trochu nenáročná romantická komedie. Vtipné scény vyplývají tak nějak z děje, naopak násilné pokusy o humor moc nefungují a to je asi jediný slabý místo filmu. Možná proto ho spousta lidí přejde bez povšimnutí, ale o tom tenhle snímek není. Celý film se odehrává v New Yorku, z velký části v nádherných interiérech známého hotelu Plaza, nebo v Central parku a je velmi dobře obsazený – krásná Natasha Henstridge je určitě největší tahák filmu, jejím protějškem je sympaťák Michael Vartan. Druhou dvojici tvoří drsňák Michael Rispoli a prostořeká Olivia d`Abo, kterou si můžete pamatovat jako Karen, starší sestru hlavního hrdiny ze seriálu Báječná léta. Určitě jde o jeden z nejkrásnějších filmů s Natashou Henstridge, která takových pohodových snímků moc nenatočila. Právě tady nezapře svojí původní profesi modelky, působí decentně sexy, třeba při večeři v hotelový restauraci je opravdu nádherná. Pro její fanoušky je tenhle film nutnost, tím spíš, že nic podobného (kromě Samotářů v New Yorku) nenatočila a nejspíš už ani nenatočí. Navíc moc nechybělo a vůbec se to nemuselo dostat do distribuce a to by byla velká škoda, protože je to hodně příjemná záležitost. Steven Feder natočil film v roce 1998, ale kvůli různým smluvním problémům byl uvedený až o dva roky později. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

taková milá malá poměrně všední romantická komedie, jejíž obsah sice zapomenete rychle, ale ozvěna některých momentů může v duši deznívat dlouho.. hlavní dvojici tu kupodivu zcela zastínla dvojice "nahrávačů" Rispoli - d'Abo, kteří vytvořili usměvně svérazný pár.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama