Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina pochybných existencí říkajíc si hledači pokladů narazí v arizonské vyprahlé poušti na zakopanou truhlici. Jaké je však jejich zklamání, když v ní na ně čeká místo pohádkového bohatství jen podivný černý kámen. Poté, co se na něm objeví záhadné znaky a zpovzdálí se ozve děsivý skřek, už jim není pomoci. Přesuneme se o několik desítek let dále a letmo se seznámíme s malým Tommym a jeho rodinou, kteří přijeli na vánoční svátky za příbuznými. Když chlapec nalezne v nedalekém potoku černý kámen, hrůza vypukne nanovo. Krampus lačnící po krvi a utrpení je zpět! (SOLOM.)

(více)

Recenze (5)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O niečo znesiteľnejšie ako predchádzajúci Conwayov prepadák Krampus: The Reckoning. A to tiež len vďaka tomu, že ten Krampus nebol digitálny (tvorcovia si dali aspoň trochu záležať na kostýme), a gore a krvi je našťastie dostatok, to však nič nemení na veci, že je to celé lacné a neskutočne hlúpe. Scenár je škoda komentovať. Kým nebude mať na to prostriedky a aspoň trochu zmysluplný nápad, nemá zmysel s jeho tvorbou strácať čas. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se minulý rok Robert Conway vytasil s filmem Krampus: The Reckoning (2015), moc velký dojem na mě neudělal – nicméně jsem jeho dílo na rozdíl od mnohých jiných nerozcupoval napadrť a dal mu 30%. I přes špatné digitální efekty, se mu přece jenom místy podařilo navodit, alespoň trošku zajímavou atmosféru. Teď po roce opět nenechal Krampuse na pokoji a přišel s dalším filmem. Ten sice nemá se svým předchůdcem zhola nic společného, ale k mému zděšení, je ještě horší a žádný posun směrem k lepšímu vidět nebyl. Bylo tu sice vidět zlepšení v podobě samotného Krampuse (digitálního nahradil herec v docela povedené masce), ale to je tak všechno. Tragický scénář nás zavede do Arizony, kde kojoti dávají dobrou noc a místo ucelené zápletky jsme nuceni sledovat jen přehlídku samoúčelných scén a teleportační schopnosti filmového monstra. Samozřejmě nesmím opomenout jeho zálibu doslova roztrhávat lidská těla, takže milovníci laciného gore si přijdou na své. Jenže když to vezmu z druhého hlediska, tak to byla jedna velká bída. Postavy pořád zmateně pobíhají z místa na místo, vedou stupidní dialogy a chovají se naprosto retardovaně. Takže klasická šablona a přehlídka toho nejhoršího žánrového klišé, jaké jenom známe.Robert Conway by se měl evidentně zaměřit na jiné téma a nebo raději režisérskou kariéru zrovna zabalit. Krampus Unleashed se tak v poklidu může zařadit do dlouhé řady céčkových hororů, které klidně můžete minout bez povšimnutí. 20% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Krampus Unleashed“ potvrzuje skutečnost, že dneska už asi nejsou tvůrci, kteří jsou schopní natočit skutečně dobrý monster horor, kde bude nejen dobrá příšera, ale bude zde i nějaký děj, který bude dávat smysl a který nebude odfláknutý. Na tomhle je strašně poznat amaterismus, což rozhodně filmu nijak nepomáhá. „Krampus Unleashed“ hororový snímek v podstatě není, což je další bod, který ho degraduje. ()

inuisibilis 

všechny recenze uživatele

O něco lepší jako Krampus: The Devil Returns, ale i tak to má daleko do suprového koukatelného filmu. Pokud to neumíte, tak nechce vaše stupidní nápady ležet někde pod vrstvou prachu, protože tohle je zesměšňování Krampusovi maličkosti. S o něco menším znechucení dávám 15% ()

Reklama

Reklama