Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina pochybných existencí říkajíc si hledači pokladů narazí v arizonské vyprahlé poušti na zakopanou truhlici. Jaké je však jejich zklamání, když v ní na ně čeká místo pohádkového bohatství jen podivný černý kámen. Poté, co se na něm objeví záhadné znaky a zpovzdálí se ozve děsivý skřek, už jim není pomoci. Přesuneme se o několik desítek let dále a letmo se seznámíme s malým Tommym a jeho rodinou, kteří přijeli na vánoční svátky za příbuznými. Když chlapec nalezne v nedalekém potoku černý kámen, hrůza vypukne nanovo. Krampus lačnící po krvi a utrpení je zpět! (SOLOM.)

(více)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Krampus Unleashed“ potvrzuje skutečnost, že dneska už asi nejsou tvůrci, kteří jsou schopní natočit skutečně dobrý monster horor, kde bude nejen dobrá příšera, ale bude zde i nějaký děj, který bude dávat smysl a který nebude odfláknutý. Na tomhle je strašně poznat amaterismus, což rozhodně filmu nijak nepomáhá. „Krampus Unleashed“ hororový snímek v podstatě není, což je další bod, který ho degraduje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když se minulý rok Robert Conway vytasil s filmem Krampus: The Reckoning (2015), moc velký dojem na mě neudělal – nicméně jsem jeho dílo na rozdíl od mnohých jiných nerozcupoval napadrť a dal mu 30%. I přes špatné digitální efekty, se mu přece jenom místy podařilo navodit, alespoň trošku zajímavou atmosféru. Teď po roce opět nenechal Krampuse na pokoji a přišel s dalším filmem. Ten sice nemá se svým předchůdcem zhola nic společného, ale k mému zděšení, je ještě horší a žádný posun směrem k lepšímu vidět nebyl. Bylo tu sice vidět zlepšení v podobě samotného Krampuse (digitálního nahradil herec v docela povedené masce), ale to je tak všechno. Tragický scénář nás zavede do Arizony, kde kojoti dávají dobrou noc a místo ucelené zápletky jsme nuceni sledovat jen přehlídku samoúčelných scén a teleportační schopnosti filmového monstra. Samozřejmě nesmím opomenout jeho zálibu doslova roztrhávat lidská těla, takže milovníci laciného gore si přijdou na své. Jenže když to vezmu z druhého hlediska, tak to byla jedna velká bída. Postavy pořád zmateně pobíhají z místa na místo, vedou stupidní dialogy a chovají se naprosto retardovaně. Takže klasická šablona a přehlídka toho nejhoršího žánrového klišé, jaké jenom známe.Robert Conway by se měl evidentně zaměřit na jiné téma a nebo raději režisérskou kariéru zrovna zabalit. Krampus Unleashed se tak v poklidu může zařadit do dlouhé řady céčkových hororů, které klidně můžete minout bez povšimnutí. 20% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O niečo znesiteľnejšie ako predchádzajúci Conwayov prepadák Krampus: The Reckoning. A to tiež len vďaka tomu, že ten Krampus nebol digitálny (tvorcovia si dali aspoň trochu záležať na kostýme), a gore a krvi je našťastie dostatok, to však nič nemení na veci, že je to celé lacné a neskutočne hlúpe. Scenár je škoda komentovať. Kým nebude mať na to prostriedky a aspoň trochu zmysluplný nápad, nemá zmysel s jeho tvorbou strácať čas. ()

inuisibilis 

všechny recenze uživatele

O něco lepší jako Krampus: The Devil Returns, ale i tak to má daleko do suprového koukatelného filmu. Pokud to neumíte, tak nechce vaše stupidní nápady ležet někde pod vrstvou prachu, protože tohle je zesměšňování Krampusovi maličkosti. S o něco menším znechucení dávám 15% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama