Reklama

Reklama

Ghostland

  • Austrálie Incident in a Ghostland (více)
Trailer 2

Beth a Vera jsou sestry, které se společně s matkou stěhují z města na venkov, kde zdědily po tetičce dům. Beth se věnuje vymýšlení a psaní hororových povídek. Zato Vera je teeneger jak se patří "do větru". Proto je matka musí krotit na každém kroku, protože jsou věčně v sobě. Na benzínové pumpě si v novinách přečtou, že v okolí řádí vrah. Ten navštíví i jejich dům, protože ho Vera vypočítavě urazila grimasou na silnici, když je předjížděl. Nyní musí sestry spojit síly, aby porazily společného nepřítele. (Rodriguez)

(více)

Diskuze

lubo188

lubo188 (hodnocení, recenze)

zdarec, sa v tom trochu stracam, ten maly chlapec na zaciatku co prebehuje cez cestu tiez utiekol z toho domu babik kde boli ti dvaja uchyli? na zacitaku jak ich prepadnu a zabiju im matku? bitkov beth upadne do bezvedomia ma halucinacie a predsatvuje si ze je uspesna spisovatelka a stretava sa o5 so svojou matkou? potom znova precitne a ocita sa opet v dome??? a tak dookola

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Parádní kousek :-) Francouzi prostě umí o tom žadná. Do jistého slova smyslu krásně brutální a šílená jízda plná kruté reality a vysvobozujících snů, které nakonec hlavní protagonistka naplni? :-)

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

"mám veľmi rád" keď ľudia, ktorý videli desať hororov v živote a vedia o hororoch celkovo hovno idú dehonestovať takto kvalitný film. Otis má pre vás odkaz: FUCK YOU MOTHERFUCKERS!!!

na příspěvěk reagoval Kudly4

Forsberg11

Forsberg11 (hodnocení, recenze)

...nervydrásajúca, brutálna home-invasion, ktorá spĺňa takmer všetky atribúty kvalitného, moderného hororu.

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Strašná blbosť tento film, len tam vkuse pišťali a vrešťali, nechápem, ako to môže mať 68% ??? Takto si teda horor rozhodne nepredstavujem !!! 

na příspěvěk reagoval BraceGirdle, Lenina666

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

MiaMahoney

Donnie Darka ani Melancholii jsem (zatím) neviděla, takže nemohu posoudit, co se týče Mazací hlavy - pravda, je to trochu "divočina", není to film pro každého (ale který taky je ;)). Je to spíš dost pocitový film, taková "suurealistická fantazy vize". A ačkoliv se mi líbil, nepochopila jsem ho, a co jsme ho tak s bráchou a kamarády rozebírali (a dle některých komenářů zde na ČSFD), asi ani nejde pochopit; navíc jsme si ho každý tak nějak "pobrali" po svém (tak to třeba D. A. Vidlynch zamýšlel :))). Koneckonců - v životě taky ne vždy vše dává smysl... (A občas si připadám jak v Mazací hlavě :-)).

BraceGirdle

BraceGirdle (hodnocení, recenze)

verbal

Vysvětlovalo by to zdejší hodnocení, beru to od tebe jako fakt.

A nevím, jestli úplně drží pospolu, spíš bych jsem nabral dojmu, že jsou častěji v sobě. 

BraceGirdle

BraceGirdle (hodnocení, recenze)

MiaMahoney

 No to jsem si nenaběhl, jelikož u něj beru jednu hvězdu jako záruku dobrýho hororu, jeho hodnocení taky tak pěkně kontrastujou s hodnocením od mých ostatních oblíbených uživatelů. A taky je sranda číst, nad čím zase se sestrou strávili večer. :D Tak já to teda změním a dám tomu plný počet, abych ti udělal radost. :) 

MiaMahoney

MiaMahoney (hodnocení, recenze)

BraceGirdle

No to sis zrovna naběhl, když s ním tak často nesouhlasíš, proč ho máš v oblíbených, hm? A žádnou basu se mnou nedrží, k jedné hvězdě bych se nesnížila. :)

na příspěvěk reagoval BraceGirdle

BraceGirdle

BraceGirdle (hodnocení, recenze)

MiaMahoney

 No to sis zrovna naběhla, na Livingdeada mám sice svůj názor, často jeho hodnocení pro mě znamenaj pravej opak a z jeho komentů mi vyplynulo, že nejspíš píchá vlastní sestru, ale tady s tebou s jednou hvězdou (tzn. s pěti) drží basu.  

na příspěvěk reagoval MiaMahoney, verbal

MiaMahoney

MiaMahoney (hodnocení, recenze)

BraceGirdle

Ne, to by se mi otevřela akorát tak kudla v kapse a nejsem si jistá, jestli bys to pak třeba neodsral i Ty. No a že má zdejší komunita podivných existencí často naprosto zcestné hodnocení, na to jsme už za ta léta zvyklí. Jak jinak si vysvětlit, že takový Donnie Darko, Melancholia nebo nedejbože Mazací hlava se přehouply vůbec přes 10%... Kdyby se tu to odDouglasilo, odLivingdeadovalo a vůbec řádně deratizovalo od všech sotva náctiletých "seryjózňých krytyků", to bys viděl, jaký by z bordelu povstal řád.

na příspěvěk reagoval BraceGirdle, Idée_fixe

BraceGirdle

BraceGirdle (hodnocení, recenze)

MiaMahoney

 Nedívala jsi se na jinej film? Nestáhl se ti omylem třeba Hříšný tanec? Pak bych tvůj názor chápal. Tobě jako nepřijde divný, že průměrný hodnocení tomu tvýmu úplně neodpovídá? Asi ta chyba bude na tvý straně. Doporučuju ti to zlídnout taky ještě jednou, otevřou se ti oči. :)

na příspěvěk reagoval MiaMahoney

MiaMahoney

MiaMahoney (hodnocení, recenze)

BraceGirdle

Ale hovno proti proudu, nudné sračky se holt hodnotí odpadem. Ten altruistický záměr poskytnout lidem titulky teda omlouvá tu vícečetnou projekci, pravda, ale zase vyvstává otázka, jestli k takovým unylým, za každou cenu dekadentním a naprosto zbytečným nehororům vůbec nějaké titulky vyrábět. ;)

na příspěvěk reagoval BraceGirdle

Uživatel BraceGirdle smazal svůj příspěvek.

MiaMahoney

MiaMahoney (hodnocení, recenze)

BraceGirdle

Kurva, kdo by na tohle koukal víckrát, než jednou?! I při první projekci jsem ve tříčtvrtině, napůl mrtvá nudou, pomalu otevírala lahev s bělidlem s tím, že si ho raději naliju do očí. No, nakonec to vyhrála trochu citlivější metoda tlačítka ffw, ale opravdu mě zajímá, co může někoho vést k opakované projekci takovéhohle dementního kusu hovna!

na příspěvěk reagoval BraceGirdle, BraceGirdle

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

ledzepfan

no akoze srbski film bol pre mna malina kukal som ho dokonca rano :p a ten film sa poklada za jeden z najodpornejsich :D 

ale tento film je podla mna fakt psycho ultra peklo

Gyorgy

Gyorgy (hodnocení, recenze)

Chudák Hickson, ta má asi po kariéře. :D Jinak jeden z nejlepších hororů (možná) všech dob, konečně mi zase něco připomnělo starej dobrej House of 1000 Corpses. Laugier je fakt borec.

BraceGirdle

BraceGirdle (hodnocení, recenze)

Musím říct, že po prvním zhlédnutí se mi to moc nelíbilo, ale na druhé to bylo mnohem lepší a všímal jsem si detailů, které jsem hned neviděl. :)

na příspěvěk reagoval MiaMahoney

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

s kludnym svedomim mozem povedat ze toto je ten najodpornejsi a najzvrhlejsi film aky som kedy videl fuj pice toto uz nikdy nechcem vidiet znova ten krik dievcat budem mat v hlave este dlho

na příspěvěk reagoval ledzepfan, gein

Uživatel lukasK1995 smazal svůj příspěvek.

J*A*S*M

J*A*S*M (hodnocení, recenze)

je venku 1080 blučko s originální jazykovou stopou :) a je to pecka

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

kua k tomuto nebudu titulky asi pekne dlho ale ricci tomu dal plne hodnotenie tak sa to oplati kukknut asi aj bez titulkov :D

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Film přejmenován na Ghost Land (dobré rozhodnutí, tohle je moc kostrbaté), francouzská premiéra 14. března. Takže minimálně teaser by měl být nejpozději v lednu.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Bude se jednat o jeden z vrcholů hororového roku 2017. Jakožto zdejší hororový expert doporučuji snímek bedlivě sledovat.

Reklama

Reklama