Reklama

Reklama

1992

(festivalový název)
  • Francie 1992

Obsahy(1)

Příběh první lásky, tentokrát z pohledu sedmnáctiletého Martina, který se zamiluje do o něco staršího školního ošetřovatele. Zatímco jeho otec je po nocích v práci, Martin rád natáčí na kameru detaily z okolí , obzvlášť objekt své touhy. Ve vzduchu je cítit příslib prvního milostného vzplanutí, a když je vám sedmnáct, otřese se vám celý svět... (Mezipatra)

(více)

Recenze (3)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* sice docela hezky natočeno, ale je to jen sentimentální festivalový gay kraťas, který funguje jako hezké poděkování tátovi, toť vše. Najdete si ho tady, pokud jste ho neviděli na Mezipatrech. Tentokrát jen dostatečná známka, ale své zamilované diváky si určitě najde. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

bllm 

všechny recenze uživatele

To je moc škoda, že to skončilo u kraťasu. Je to moc pěkně natočeno, dobře zahráno, funguje to, byl by to hezkej celovečerák. Každopádně má autor dobře našlápnuto a třeba nás příště překvapí něčím větším. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jsem příjemně překvapen po čase velmi dobrým krátkým filmem v délce 25 min. Výborně zpracováno. Neseznámil jsem se s filmem před zhlédnutím a skutečně jsem si myslel, že je z roku 1992. Milé, uvěřitelné, vtáhlo mě to do příběhu, doporučuji ... 8889 ()

Reklama

Reklama