Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (15)

Ivi06 

všechny recenze uživatele

Výborně gradující thriller, který vás nenechá vydechnout a u kterého díky všem těm zvratům nevíte jak to celé skončí. To postupné odhalování pravdy pomocí časových skoků mě bavilo a nebylo nijak zvlášť matoucí... bylo to tak akorát, aby to posílilo napětí a divákovu zvědavost. A hlavně, Duris a Le Bon jsou výborní, věříte jim každý pohled, každou vrásku, každou slzu. Snímek by si zasloužil určitě více diváků. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Romain Duris a Charlotte Le Bon jsou určitě dobrý výběr pro francouzskou kriminálku. To ale nic nemění na tom, že Francouzi kriminálky za dekády uměly daleko lepší, osobitější, osudovější...prostě takové, jaká Iris není ani z daleka. Navíc tady jde ještě o erotický thriller a tak jsem si tu občas chvílemi přišel jak u Jakubiskova Post Coitum. Prostě blbě. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Je to urousaná čtyřka, přece jen to Jalil kombinoval až to překombinoval, ale to mladej kluk a věřím, že dozraje. Romaina mám jako herce ráda a tady si to střihnul zase na výbornou. Vážně jsem chtěla celou dobu vědět, co se mu honí hlavou? ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film neukazuje nic nového a záměr Lesperta se u mě žalostně minul účinkem. Je zde sex a násilí. manželka bohatého bankéře náhle zmizí a objeví se svět tajných fetišů, zoufalých činů a komplikovaný podvodů. fanoušci dobře natočených evropských kriminálních thrillerů jako Lovci hlav po tomto filmu zaloví. Ale tento erotický thriller Iris tak dobrý není. Sází na zvraty v zápletce a napětí. zvratů je tolik, že se zase můžete vrátit kde jste začali. Ale je to po Francouzku celkem průměrně dívatelné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na první pohled se jedná o zpackaný fingovaný únos, ale postupně se příběh začne zaplétat a nic není tak, jak vypadá. Lespert to s tím motáním možná trošku přehnal, ale vzdor tomu je děj celkem přehledný a všechno to nakonec dává jakýs takýs smysl. Trošku tomu chyběl větší spád, který by místy únavné vyprávění popohnal. Jestli se něco opravdu povedlo, tak to bylo obsazení. Duris podal další vynikající výkon a Charlotte Le Bon je tady nehorázně sexy. Těch 70% je hlavně jejich zásluha. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele

Všichni se tu tváří nesmírně vážně a při tom je to celé jeden nelogický slepenec předstírající psychologickou hloubku. Ani sado-maso erotika to nezachrání. ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo.. I když to chvílemi během sledování působilo nelogicky a překombinovaně, nakonec to všechno dávalo smysl a hezky to do sebe zapadlo. ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

*SPOILERY. Veľmi nezvyčajný a mierne bizarný príbeh sa začal pekne rozvíjať a od momentu, kedy zistil, že manželka šéfa veľkej banky je niekto úplne iná osoba ako si myslel, dostalo to úplne nový rozmer. Avšak, napokon z toho vo výsledku je totálna prekombinovanosť a niekoľko nečakaných zvratov. Niekedy mi to prišlo až nelogické, ale bavilo ma to ako celok. Navyše skvelá a krásna Charlotte Le Bon bola pridanou hodnotou tohto filmu a Roman Duris bola tiež parádna voľba. ()

RavenSpector 

všechny recenze uživatele

Hm... docela slušně zamotané a docela zbytečně dlouhé. Ovšem zábavné a napínavé. Takže max čtyři hvězdy, ale s odřenýma ušima. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Mladá žena si najme mechanika na svůj vlastní únos, aby od manžela dostala výkupné. Dál nic neprozradím, protože byste přišli o napětí, jak to bude dál a jak to nakonec dopadne. Je pravda, že dějových zvratů je tam hodně, ale spíš to pořád graduje až k finále. A že to je dějový slepenec a nelogičnost? Celkový dojem je super! ()

Reklama

Reklama