Reklama

Reklama

Reset

  • Čína Fatal Countdown: Reset (více)
Trailer

Obsahy(1)

Film vypráví o matce, která se rozhodla využít experimentální technologii k tomu, aby zachránila svého syna před zabitím. Jako vědkyně v oboru fyziky se zabývá výzkumem v oblasti časového přesunu a podaří se jí udělat velký průlom. To je jedním z důvodů, proč je její syn unesen a držen kvůli výkupnému. Když snaha hrdinky zachránit potomka selže, přijde ke slovu její objev. (ČSFD)

(více)

Recenze (10)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čínská Sci-Fi podivnost, která se snaží být Cool, ale je zbytečně přestřelená a přeplácaná. Líbila se mi brutalita i záporák, ale jakmile se hlavní hrdinka na scéně objeví 3x, začínal jsem se v tom klonování a cestování v čase docela ztrácet. Podivný mišmaš, který se schopnějším režisérem mohl vypadat daleko lépe. Levnější béčková záležitost. 40% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Xia Tian (Yang Mi) pracuje v Nexus Corporation na projektu, který by lidem umožnil cestovat do paralelních vesmírů. Jejího syna Dou Dou unese Tsui Hu (Wallace Huo) a za jeho propuštění požaduje veškerá data z výzkumu... Příběh začne mít lehké nesrovnalosti v momentě, kdy se na scéně objevuje třetí verze Xia Tian. Je to docela škoda, protože v první hodině se nevyskytl jediný problém. Tohle mohla být nekompromisní bomba. HODNOCENÍ 60% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Sci-fi akční béčko trochu s námětem jako https://www.csfd.cz/film/25098-jedinecny/komentare/, ale jsou zde vynikající herci, záporák Wallace Huo, který nutí vědkyni Xian Tian (Yang Mi) zachránit svého syna a ověřit platnost experimentu alterantivních realit, tím že se posune o dvě hodiny před osudnou událost. Film má spektakulární výpravu, našlapané akční scény, napětí, ale zůstal by ve stínu nerozvinutého, trochu lepšího akčního sci-fi béčka, kdyby nebylo herecké bohyně Yang Mi. I když jde film přímo k cíli a nemá moc složitou strukturu, tak pár překvapivých momentů tady je, nudit se nebudete, závěr povedený. S hodně odřenými zády čtyři hvězdy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nějak nedrží pohromadě. Je to jak okopírovaný korejský akční film. Přes mnoho akčních scén z nichž jsou některé nápadité, jsem se nudil a film mě nechal takzvaně venku. Nechybí klišé jako citové vydírání dítětem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ne že by Číňané zaostávali ve výpravě a akci, ale to samo o sobě nestačí. Premisa s matkou, která se chce vrátit v čase a pomoci synovi, zase nebyla tak úplně špatná a asi tak hodinu to fungovalo, ale ve chvíli, kdy se tam hlavní hrdinka začala množit víc, než by měla, to přestalo dávat smysl. Tím pádem jsem si začal víc všímat i protivných ječáků matky i syna, což mě postupně dovádělo k pocitům blížícím se šílenství. Ale peníze tu jsou, tak třeba si příště Říše středu zaplatí i pořádného režiséra či scénáristu. 40% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně vyhypovaný snímek, který chtěl strašně moc ukázat, že Číňané mají na to, aby natočili spektakulární sci-fi, ale nějak pozapomněli na to, že by to ještě mělo mít dobrý a smysluplný příběh. Ten se nedostavil a na konci prostě není film schopen vyvolat žádné emoce, i když se o to vehementně snaží. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film bez dávky emocí a napětí,postavenej na dost chatrnejch základech,označit se dá i jako zbytečnej film.50% s odřenejma ušima. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Škoda nevyužitého potenciálu a miešania cestovania časom s alternatívnymi realitami, pretože to mohlo byť zaujímavé. Rozpočet nebol zlý a herecky to tiež moc nedrhlo, ale vedel by som si to predstaviť aj lepšie. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý čínský sci-fi thriller, který zajímavě připomene mnoho starších snímků. Tak třeba námět snímku ´Firewall´ z roku 2006. Hlavní postavy prožívají v podstatě to samé, byť za jiných okolností. Cestování časem je pojem sám o sobě. Avšak cestování časem do stejné doby, aby se věci udělali jinak, když to prve nevyšlo, čímž se hlavní postava příběhu na místě objevuje vícekrát a po divácké stránce v tom pomalu nastává zmatek, zase připomene českou sci-fi komedii ´Zítra vstanu a opařím se čajem´ z roku 1977. Dokonce je tu i jedna podobná scéna. A protože se vlivem toho události vlastně opakují a je snaha udělat daný čin jinak, než předtím, připomene to zase pro změnu seriál z roku 2006 ´Za rozbřesku´, kde se necestuje časem, ale hrdina příběhu se vždy ráno probudí do stejného dne a vždy udělá něco jinak než před tím, aby dosáhl svého, což je zase použita šablona snímku z roku 1993 ´Na hromnice o den více´. Je to tak zamotané, až je to k nepochopení? V pořádku, neboť přesně takový je i tento film. A to není samozřejmě všechno. Je tady toho více než dost a tak filmoví znalci mohou mezi sebou soutěžit, kdo pozná více snímků. Vyprávění je krásně plynulé a přísně si drží své tempo a napětí. A jak je u čínské kinematografie zvykem, nechybí ani rouška srdcervoucího citového opojení a brutálních scén, na kterou si netroufne ani Hollywood. Nebo někdo viděl v poslední době v americkém či evropském filmu úmyslné zabití malého dítěte? Film plný akce a emocí je veden v pouhopouhé popkornové zábavě, ale určitý realismus s výhledem do budoucnosti je v rámci vědecko-fantastického žánru i v jistém smyslu přesvědčivý. Pro fanoušky sci-fi je snímek povinností. ()

Reklama

Reklama