Reklama

Reklama

Recenze (10)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Já v podstatě souhlasím s Lacem a nemám k jeho komentáři co bych dodal, ale za sebe prostě už z principu ani tu 1* nedám. Adkins si fakt takový projekty nezaslouží a já jako jeho fanda musím nějak reflektovat na ten fakt, že tohle je jedna z jeho nejvíc zbytečných rolí ever a nic lepšího než odpad si tenhle skvost nezaslouží.5% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Máte k dispozici Scotta Adkinse a natočíte film, kde je jedna mizerná akční scéna. Přitom Andrzej Bartkowiak měl na začátku milénia velice dobře našlápnuto. Dead Reckoning není vyložená srágora jako novodobé Willisovky, ale je to krutě nudný film. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Z 2/3 to je nepodarená teenage romanca s otravnými postavami do ktorej niekto násilne vložil thrillerovu líniu o agentovi FBI (James Remar), ktorý z osobných dôvodov pátra po famílii teroristov na čele s Adkinsom. Celý čas som mal pocit jak keby mi niekto prepínal medzi dvoma filmami. Tá teenage romanca ma vôbec nezaujímala. No a ten thriller nie je nič guletrhajúce, ale ani ma to nijak neurazilo. Akurát Adkins tu má na začiatku fakt trápnu parochňu a taký výprask ako v tomto filme snáď nezažil. Až mi ho bolo ľúto jak ho zakaždým každý zmláti. Bitky sú ale vydarené. Žiadna akrobacia, ale len také drsné krčmové bitky v ktorých súperi bojujú o život. Pôsobia kontaktne a ani kameraman a strihač ich nedojebali. Dokopy tu sú tri. Tak aspoň kvôli nim sa to oplatí raz preklikať. A ten záverečný výbuch, no zlatý Asylum. Smutné čo dnes dajú do akože profesionálneho filmu. 3/10. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

První dva filmy Andrzeje, a taky jediný, který stáli za to, dát jim větší hodnocení. Na druhý straně barikády stojí tahle příšerná pitomost, která se až neskutečně hudbou, debilností a hereckou prkenností podobá všem těm  posledním Cageům, Willisům a podobnejm dnes už zkrachovancům. Asi by si to opravdu ode mě zasloužilo odpad, ale i jednu hvězdu si snad obhájím. 10%. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Zapol som to len kvôli Adkinsovi. Chyba, strašná chyba. Ja viem, že účty musí platiť aj on, ale prečo ide do takýchto hovien? ODPAD! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jediný důvod proč jsem nedal odpad je ten, že jsem viděl spoustu horších filmů a dal jim 1*. No a možná kvůli Adkinsovi. Každopádně thriller o ničem a fakt špatně natočený. Asi měl Scott někde závazky, že na to kývnul. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nuž ja som jeden z tých ktorý u akčného žánru dá priestor aj filmom z čiernymi číslami v hodnotení. Avšak tu to kvalitne nevyšlo. Užívateľ Lacike to už vystihol dokonale, takže tam niet čo dodať. Akurát nechápem prečo sa Adkins dal do takejto pičoviny a ako to dokázal Bartkowiak ktorý natočil napríklad také pecky (aspoň pre mňa) ako Romeo musí zomrieť (2000) Kolíska do hrobu (2003) alebo Lovec policajtov (2001) dokurviť toto. Lebo podľa mňa tam potenciál bol. 1* za sexi slečnu, tú by som mrdal jak drak. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Nah, tohle mi absolutně nesedlo. Už jsem zažil filmy s Adkinsem, kde Scott nebyl úplně klaďas, ale udělat z něj muslimskýho zmrda co je naprostý antihrdina, to bylo fakt napíču! Krom toho celý film nebyl nic moc a mrzí mě, že jsem to vůbec viděl. 30% ()

Reklama

Reklama