Reklama

Reklama

Pokoj s vyhlídkou

  • Velká Británie A Room with a View (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jak snadné je zamilovat se! A jak těžké poručit srdci, aby ustoupilo konvencím a tradici! ... Přepis románu anglického spisovatele Edwarda Morgana Forstera, odehrávajícího se na počátku století rovným dílem ve Florencii a v Anglii. Hrdinkou je mladičká dívka z dobré společnosti Lucy, která se na své cestě do Itálie seznámí s mladým sympatickým Angličanem Georgem Emersonem, než však může jejich vzájemné prvotní okouzlení přerůst v cosi většího, její ostražitá gardedáma ji urychleně odveze do domácího bezpečí. Tady ji – v duchu zavedených tradic – čeká zasnoubení se sice poněkud nudným, ale společensky vhodným a zajištěným mladým mužem. A Lucy by nepochybně – tak jako všechny dívky jejího věku a společenského postavení – skončila ve spořádaném, byť asi nepříliš šťastném manželství, kdyby se shodou okolností v sousedství neusadili otec a syn Emersonovi. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

taxom sa pustil do toho, Smith je vyborna, Dench je pani herecka, Ruperta Grejvsa nejako obiede prezijem a vidim tu aj Juliana Sandsa,  a to nie je az tak spatny herec 

Kass

Kass (hodnocení, recenze)

Ten kdo dělal tu galerii má tuším dost rád Judi Dench :-)

Související novinky

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

Úmrtí herce Juliana Sandse bylo potvrzeno

28.06.2023

Britský herec Julian Sands byl od 13. ledna tohoto roku veden jako nezvěstný poté, co se vypravil na turistickou trasu zasněženými horami v oblasti Baldy Bowl přibližně 45 mil na východ od města Los… (více)

Reklama

Reklama