Reklama

Reklama

The Man Who Cheated Himself

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Lois Frazer (Jane Wyatt) je nešťastně vdaná a manžel není ochoten se s ní rozvést. A tak sbalí policistu Eda Cullena (Lee J. Cobb) a svěří se mu, že ji manžel chce zavraždit. Pak manžela jako v sebeobraně zastřelí a doufá, že to její milenec vyřeší. Ed se skutečně snaží některé stopy zakrýt, ale případ dostane na starost jeho bratr Andy (John Dall). To je snaživý detektivní nováček, který jde za svým cílem jako buldok a oba bratři se tak dostanou do nepříjemné situace. (Peabody)

(více)

Recenze (6)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dobré noirové béčko. V podstatě souhlasím s Mejlou - působivý závěr a hodně nevýrazná ženská postava. Příběh jako takový byl dobrý a oba herci, kteří hráli bratri Cullenovi taky. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Brojler! Ci Bojler? tak nejako. Vo filme vystupuju dvaja surodenci - jeden zabije manzelku a snazi sa stopy zahladit, jeho mladsi brat sa zase snazi stopy veduce k vrazde rozpliest a usvedcit ho z vrazdy a ucinit spravodlivosti zadost - teda rozhodne nemieni kryt surodencov zlocin, ne, ne. Koniec Brojlera a aj Bojlera. Napatie sa buduje pozvolne, skoda potom, ze k finalnej gradacii ... jaxi nedojde. Kazdopadne vsak film, ktory treba pozerat uz len v ramci vseobecneho noiroveho rozhladu. Tu vyslovene razim heslo : radsej umriet, radsej nech si po mna pride smrt, nez by som sa mal vzdat vseobecneho rozhladu a nesledovat vyvoj. No a filmy su vseobecny rozhlad - iste, iste, casto v modernych filmoch je len CGI digitalny bordel, pateticke slaboduche dialogy, krcovita snaha zaujat za kazdu cenu, no ale rozhodne filmovy vyvoj treba sledovat. Do vseobecneho rozhladu nepatria obycajni ludia - obycajni ludia sa narodili, ziju a umieraju, plodili haranty, plodia a budu plodit. No nic, s5 k filmu : Lee J. Cobb a Jane Wyatt film slusne tahaju, nudil som sa len minimalne a hoci Jane Wyatt nesiaha legendarnym noirovym Femme fatale ani po clenky, dalo sa na nu pozerat : 77 % ()

Topco 

všechny recenze uživatele

Vzťah dvoch bratov z detektívnej branže a ich postupne gradujúci konflikt ma bavil. Jeden ostrieľaný harcovník (ktorý nemá problém prekročiť hranicu zákona), druhý neskúsený nováčik plný odhodlania. Cobb vs. Dall. Špeciálnu pozornosť si zasluhuje pedantne nakrútené finále v sanfranciskom Fort Pointe. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Dva bratři začali pracovat spolu a hned v jejich prvním případu je jeden z nich zapleten do vraždy. Zajímavý film, kde jeden detektiv se hodně snaží, zatímco druhý zametá stopy a odklání vyšetřování. Bohužel se to neobejde bez hluchých míst. Hlavně běhání pod mostem bylo zbytečně zdlouhavé. ()

Reklama

Reklama