Reklama

Reklama

Krčma

(amatérský film)
  • Velká Británie Tavern
Z natáčení
Krátkometrážní / Historický / Akční / Komedie
Česko, 2015, 3 min (Special Edition: 5 min)

Obsahy(1)

Všechny středověké cesty vedly do nějaké krčmy. Kam však mladého šlechtice (Václav Liška), cestujícího se strýcem (Pavel Trávníček), zavede jeho prchlivost? Krátký historický film vypráví o dvojici, která během svých toulek narazí na vesnickou krčmu i pěsti místních štamgastů. Strhne se bitka, kde se bojuje vším možným od holých rukou přes meče, sekyry a biče až po zbraně opravdu nečekané... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Fajn nápad. Pobavila scénka s mikrofonem. To bylo opravdu vtipné. Překvapilo mě zjištění, že mezi profesionálem Pavlem Trávníčkem a amatéry není zas až tak propastný rozdíl ve hraní. Čekala jsem, že to bude horší. Ale nebylo. To je moc dobře. Tahle parta filmařů má velký potenciál. Vzhledem k to mu, co nám předkládá ČT jako pohádky na Štědrý večer, tak tahle parta je jednou sfoukne jako svíčku. Jen tak dál. Dokázala bych si od nich představit celovečerní film. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod, proč tu jsou tak malá hodnocení. Natočené to bylo velmi fajn, herecky to bylo průměrné a po dějové stránce taktéž průměrné, ale na druhou stranu to bylo originální. Nebo kde jste naposledy viděli zápletku vytvořenou na základně hraní karet? Dobře, rány při bojích byly opravdu falešné, ale to mi přijde jako drobnost, 70%. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Pěkně obsazené postavy, pár dobrých záběrů, ale trochu hloupá typoška a sem tam ty novější kulisy / jako např.: most hned v úvodu nebo trámy před hospodou, nedělali moc dobrý dojem. Ve výsledku celý film ale nevypráví nic zásadního. ()

Dymnik 

všechny recenze uživatele

Krátké, hezké, vtipné. Herecké výkony dobré, hudba je vyloženě pohádková a choreografie? Inu, je vidět, že se na ní podílela legenda. Petr Nůsek, Krumlovští Petrovští a jejich Pohádka o nepohyblivosti rytíře je naprosto dokonalá a rád na ní vzpomínám. ()

Reklama

Reklama