Reklama

Reklama

Ernst & Lyset

všechny plakáty

Obsahy(1)

Letadlo právě dosedlo a podnikatel Ernst spěchá autem domů za manželkou. Po cestě ještě za podivných okolností zastavuje stopaři. Za krátkou chvíli se Ernst dozvídá, že naložil Ježíše Krista a že on je tím vyvoleným, který mu má být nápomocen při započetí nové éry lidstva. (Richie666)

Recenze (10)

easaque 

všechny recenze uživatele

tento krátký film nám zábavnou formou ukáže, jak jsme někteří bohužel tak otupělí tím materiálnem všude kolem, že nás už nic spirituálního nedokáže okouzlit, nadchnout a zaujmout. Stále aktuální a možná jednou procitnem ... nejdřív však za tisíc let ;-) [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Viděno na youTube (Ernst og lyset (czech subtitles) ) - výborný severský "who cares" skeč: "Nebudeš věřit, co se mi dnes večer stalo!" ()

Gertruda.W 

všechny recenze uživatele

Bože, odpusť jim, neboť nevědí co činí! Krátký film s velkým poselstvím. Vzpamatujme se, protože stačí málo a prošvihneme vše. ()

Forsetino 

všechny recenze uživatele

"Už pro vás s otcem na trhu není místo...". Možná dobře, že se Ernst přesvedčit nenechal. Takový zabedněný idiot, aby byl vyvoleným, to by byla paráda! ()

Reklama

Reklama