Reklama

Reklama

Alexia

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Argentina, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Bývalá přítelkyně Franca Alexia zemřela. Franco jí však stále má mezi svými přáteli na Facebooku, teď se jí rozhodne smazat a začnou se dít zváštní věci v jeho počítači. (iShorts)

Recenze (8)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kur*a to se mám na co těšit, až si budu chtít smazat svůj profil na FB. Ještě že ho stará nemá…Argentinci občas dokáží překvapit, ale tohle byla jen klasická kopírka již několikrát viděného – nicméně na jejich poměry jakžtakž zvládnuté po technické stránce. Ovšem podobných krátkých videí je na youtube plno. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Rozhodne niečo, čo sa neoplatí pozerať o samote a v noci. Je to naozaj strašidelných niekoľko minút, hlavne v tých posledných a to mám toho napozerané habadej. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Možno trochu naivné a príliš jednoduché, ale nie vôbec najhoršie. Atmosféra je správne hororová a hudba krásne tajomná. Príbeh veľmi pohodlne vtiahne diváka do deja a ten len so zatajeným dychom očakáva, čo sa stane ďalej. Na jedno pozretie určite účelový a neškodný kraťas. 60 %!! ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Takový o něco lepší Unfriended. Alexia má tu správnou atmosféru a žádné zbytečné omáčky okolo. Snad jen závěrečná scéna mohla být trochu promyšlenější a ne stejná jako každá závěrečná scéna u podobných filmů. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Příběhově nic nového pod sluncem, ale samotné zpracování docela šlo. Snímek buduje napětí a vytváří solidní atmosféru (tedy zásadní komponenty, aby se produkt dal vůbec nazývat hororem). Možná nic světoborného, ale jako jednohubka tento filmík neuškodí. A za dobře pasující hudbu přidávám body. 60%. ()

Reklama

Reklama