Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Valgaften čili Volební den se zaměřuje na problém rasové nesnášenlivosti s lehkou ironií a černým humorem kterým A. T. Jensen opět nepřekvapil. Jak rychle se může otočit názor jednoho tolerantního muže? (raffspIn)

Recenze (18)

akisha 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné, navzdory vážnému tématu. I v těch krátkých 11ti minutách je spousta skvělejch hlášek a míst k zamyšlení. Mini-herci v mini-rolích přesvědčiví. Povedená záležitost. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

severania nie sú vždy len ponurosť. severská komédia má svojho čierneho koňa v Andersovi Thomasovi Jensenovi a svoj talent vykazuje od začiatku - ako to dokazuje táto prvotina s výborným Ulrichom Thomsenom. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Anders dokáže skvelé veci aj za jedenásť minút. Dnes celkom aktuálne, ja už mám "odfajknuté", uvidíme aká bude volebná noc. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

V základě nijak výrazný film, ale zato s velmi aktuálním poselstvím. Hodně mně zaujal režisérův přístup jakým nenásilným a nemanipulovatelným způsobem ukazuje problém společnosti. ()

zette 

všechny recenze uživatele

O umeni a nadhledu A. T. Jensena jsem nikdy nepochyboval, zvlast po Adamove jablku. Vyborny kratkometrazni film, skvele tema, typicky seversky vtip. Dokonalych cca 10 minut meho zivota:-)! ()

elgato 

všechny recenze uživatele

- "Víte proč arabové smrdí?" -"Oni nesmrdí." - "Ale ano. Smrděj propocenýma turbanama, a víte proč?" - "..." - "Aby je i slepci mohli nenávidět." ... mikropříběh o tom, jak se cestou k volební urně stát rasistou. ()

Reklama

Reklama