Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seb je milý a hezký kluk. Žádná s ním ale nevydrží déle než jeden týden. Je to snivý romantik, studující žurnalistiku a chronicky mu chybí láska. Frank je se-riózní a spolehlivý. Ale od přítelkyň stále dostává košem. Je počítačovým spe-cialistou. Od té doby, co mu srdce zlomila rozkošná sestřička se opíjí. A Manu? Manu je zábavný rebel. Ve vztazích ho však pronásleduje nuda. Řeknete si, tací rozdílní kluci... a předse mají něco společného: je jim 20 let a jsou sexy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Karajda 

všechny recenze uživatele

Francouzská "komedie", která nemá čím zaujmout, natož pobavit.. celé je to akorát snaha o to, okopírovat scénky z Prciček, Kluci to chtěj taky a podobných filmů.. konec filmu si člověk uvědomí hned na začátku, tim pádem i snaha o nějakou pointu je marná... shrnuto: na tenhle film se dá koukat jenom když se doma hooodně nudíte a nemáte poruce jiný film.. 2* snad jen za tu písničku na konci.. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Prcičky po francouzsku, ale opět tak jako němci se zde vyřádili a všechny nechutnosti, které v prcičkách působí přirozeně a nešroubovaně, tak zde je to přesně naopak a tuplovaně nechutné. Všechny situace jsou předvídatelné, nucené, herci sice docela ušli, jsou zde k vidění hezké hoky, občas zazní i obstojná hudba, ale jinak to francouzi udělali stejně jako něměčtí tvůrci, kteří jsou ovšem s nechutností pořád na prvním místě. ()

Athree 

všechny recenze uživatele

Koupil jsem si DVD, kde bylo v podtextu napsáno "Prci, prci po fracouzsku". Neváhal jsem a koupil si jej, poté jsem si všiml až oficiálního názvu a říkal si: "Proboha, do čeho jsem to investoval?" V hloubě duše jsem doufal, že to bude alespoň trochu vtipné, bohužel bylo to jako uprostřed noční můry a obavy se naplnily. Film teoreticky o ničem. Sám se divím, že jsem dal 1*. Pravděpodobně za scénu pojídání těstovin. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Veľmi chabá francúzska odpoveď na Prcičky. Na toto by som do kina nešiel ani zadarmo. Tá jedna hviezda len za snahu. ()

kissilen 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od KevSpa, ja som tam nejaké extrémne nechutnosti nepostrehla, ale ani mi tento film nič nedal. Pre mladú dospievajúcu generáciu je to možno veľká sranda, ale pre mňa slabý podpriemer. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná komedie, která se podobá tak trochu amerických prcičkám, jejich kvalit však nedosahuje. Je sice pravda, že se tu našlo několik srandovních momentů, ale těch skutečně dobrých tu bylo málo. Děj byl celkem dost nudný, prostě obyčejná romantika se šťastným koncem. Francouzi by měli tenhle typ komedie nechat Američanům a točit filmy s jinou tématikou. ()

Spiteri 

všechny recenze uživatele

Už je to pár let, co jsem tyhle ptáky viděla, bylo mi nějakých 16-17, ale co si moc dobře pamatuju, byly ony zmiňované špagety a úleva, kterou jsem cítila, že jsem na film do kina šla jen s mojí nejlepší kámoškou a ne na první rande s borcem z vedlejší třídy! :) ()

VonavyDech 

všechny recenze uživatele

příliš nechutných scén (například špagety), žánr rozhodně balancuje na hranici komedie a něčeho, co bych nazval francouzským filmem a místy až moc vážné na american pie, což je v zásadním rozporu s odlehčenějšími scénami, děj se neodehrává v klasickém školním prostředí, hrdinové řeší post-teenagerovské problémy i jiného rázu než sex ! ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Jo, Francouzi jdou do všeho po hlavě a ničeho se nebojí, ale ne všechno jim vyjde. A tohle je jeden z těch případů. Nic moc sympatičtí herci, příběh už je tak nějak okoukaný. Jediná parádní scéna byla s lahví zaraženou v zadku. ()

serbero 

všechny recenze uživatele

Francúzske komedie mam rad ale táto tu sa viac podobala na americke teenegerske somariny. Vyhoniť sa do kucharskej rukavice plnej špagiet a potom s tym nakrmiť hostí je dosť nechutné a vo Francuzskej komedii by som to určite nechcel vidieť. ()

Reklama

Reklama