Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seb je milý a hezký kluk. Žádná s ním ale nevydrží déle než jeden týden. Je to snivý romantik, studující žurnalistiku a chronicky mu chybí láska. Frank je se-riózní a spolehlivý. Ale od přítelkyň stále dostává košem. Je počítačovým spe-cialistou. Od té doby, co mu srdce zlomila rozkošná sestřička se opíjí. A Manu? Manu je zábavný rebel. Ve vztazích ho však pronásleduje nuda. Řeknete si, tací rozdílní kluci... a předse mají něco společného: je jim 20 let a jsou sexy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Občas sa dalo zasmiať, ale aj tak ide len o typicky predvídateľnú pubi-komédiu. Nepáčili sa mi scény, ktoré vykrádali iné "prcičkoviny", aj keď niekedy sa aspoň snažili originály prečúrať lepším nápadom. Najhoršie však boli momenty, keď viditeľne chýbala plnka do scenára a snaha predĺžiť stopáž vďaka akože hlboko emocionálnym a dramatickým chvíľkam vytvorila príšerne hluché a vzhľadom na žáner aj mimoriadne trápne situácie. Proste a stručne - pokiaľ sa Sexy vtáci držia žánrových klišé, dajú sa pozerať, keď sa miestami hrajú na vážnu psychologickú sondu do života mladých, je to tragédia. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Francouzská obdoba Prciček, jejíž děj je trapně předvídatelný, stejně jako veškeré "vtipné" pointy. Francouzi si jak známo neberou servítky, takže těch nechutností je tu skutečně požehnaně. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Delante Films, Pathé Image Production , M6 Films , Gimages 4, Natexis Banques Populaires Images 2, Canal M6 // ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevíte, jak mi bylo trapně, když mě kamarádi vytáhli na film s takto úchylným názvem. A už vůbec netušíte, jak snadno jsem předvídal děj. Znáte-li mě, víte, že předvídatelnost nenávidím... takže odpad!. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa zdá, že francúzsky humor opäť predčí ten americký a podobná téma bude spracovaná lepšie. Bohužiaľ sa to len zdá. 55%. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

ono...ehmm...ako by som...je vidno, ze to "robili" europania.Ma to rochu hlbsiu "pointu :)'' Spagety si predsa len dokazem lepsie predstavit ako jablkovy americky kolac.Jeden z tych filmov, ktore by sa tocit ani nemali.Filmik sice posluzil ako kulisa k struhaniu zemiakov, ale :,,toto sme chceli?!''...Ani by som nemal pisat tento stupidny komentar k tomu stupidnemu filmu, ale zvysujem si pocet komentarov...ako tak spatne citam svoj koment, parada...asi moj najlepsejsi:( ()

Tsuki odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč se všichni snaží napodobovat Prcičky, Prcičky aspoň nápad měly a nezákladaly se jen na nějakých nechutnostech. Fuj! ~(0,2)~ ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Co napsat? Další z komedií aka American pie. Ale když se tak nad tím zamyslím..nemělo by se to jmenovat Spaghetti français? :) ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl poprvé před téměř dvaceti lety, příliš na mě nezapůsobil, a potom, co jsem se vetřel na čsfd, jsem ho odbyl po paměti jednou hvězdičkou. Dnes jsem zjistil, že jsem to s hodnocením hrubě přepálil. Repríza mi přinesla pouze nebetyčnou nudu říznutou zoufalou (a zcela marnou) snahou o humor. Pokud se mě tvůrci snažili přesvědčit o tom, že jsou Francouzi ještě tupější než Amíci, podařilo se jim to a úkol splnili na výbornou. Všechno ostatní bylo ale špatně. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to nepřišlo až tak špatný, co do žánru.. O předvídatelnosti děje se samozřejmě hádat nebudu (to je u tohohle druhu filmů poněkud bezpředmětné), ale herci byli překvapivě dobře koukatelní a chvílema jsem se hodně bavila :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj francúzi chceli mať trošku toho svojho v piesočku PRCIČKOVSKÝCH napodobenín. Až tak dobre to nevyšlo. A tak si možno zapamätáte iba jednu dve dobré scénky. Ale baví. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Francouzské prcičky, nenabízející nic nového ani převratně zábavného. Jen několikrát omletou variaci toho co můžete vidět v komediích podobného ražení plus teenagera souložícího s těstovinami. ()

mustafa 

všechny recenze uživatele

Dokonce už i Francouzi se nám snaží ukázat, že umí natočit stejně debilní filmy jako Američané a Němci. Alespoň tahle komedie (až na ty špagety) není až zas tolik ulítlá. Bohužel místy se snaží tvářit vážně a opravdu nevím, jestli si ze mě dělají tvůrci srandu nebo to myslí vážně. Zasmál jsem se pouze tomu okamžiku, kdy si hrdina myslí, že řekl dokonalou řeč, ale jeho výklad uznají dva nebo tří lidé, to byl jediný směšný moment filmu, jinak samá trapárna. Film je na rozhraní mezi jednou a dvěma hvězdičkama, prozatím se přikláním k lepší variantě. ()

mysiak odpad!

všechny recenze uživatele

Čo očakávať od francúzskej odpovede na Prcičky...no nechutnosť najvyššieho ranku...a tak to aj bolo...obludný humor a hrozní herci, podčiarkujú nevyhnutnosť tento film zničiť... ()

CageDepp 

všechny recenze uživatele

Jako zase to není tak špatná komedie. Sice se člověk moc nazasměje, ale jsou i horší, který mají zase o dost lepší hodnocení. ()

Reklama

Reklama