Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit? To se dozvíte v nové talk show. (TV Barrandov)

Recenze (51)

castor 

všechny recenze uživatele

Kouzelné. Zvládl jsem díl, kdy do studia přišly dvě sestry, které si užívaly ve trojce s přítelem jedné z nich. A ten kanec je o jedné noci rovnou obě dostal do požehnaného stavu. Teď se od všeho distancuje a světe, div se, přijde i jeho čerstvá známost. Barrandov jede. Jen se obávám, že někteří slabší diváci si asi myslí, že dotyční to celé nehrají. Někteří komparzisté jsou překvapivě docela přesvědčiví. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudia z vedenia TV Barrandov sú debilní šialenci. Ich programová štruktúra je doslova prepchatá odpadmi najrôznejšieho druhu. Od shitových béčkových filmov, cez dementné seriály a idotské telenovely až po absolutne primitívne relácie. Jednou z nich je ak pseudo talk show "Aféry - neuveriteľné životné príbehy". Nestačilo im že vysielajú takmer na vlas rovnakú kokotinu "Nebezpečné vzťahy" s homošom Musilom, museli ešte prihodiť aj túto úbohosť. Barrandov Plus vyprodukoval odpad nad odpad! ()

Cappuccino odpad!

všechny recenze uživatele

Tématicky odpad, len naozaj plytký človek (alebo brutálne znudený) môže dať tomuto šancu na pravidelné sledovanie, ak vôbec na dopozeranie jednej časti. Pár minút náhodného prepnutia medzi reklamami k inému filmu naozaj stačilo. Bulvár najnižšej úrovne. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, na "Nebezpečné vztahy" se dívám, protože se u nich vždycky neskutečně pobavím nad fantazií scénáristů, ale co se "Afér" týče, ty nedávám. To je úplně jiná liga, na ty už může opravdu koukat jen inteligentní člověk se sklony k masochismu, případně dement, který se v nich najde, a kterému je pořad (nejspíš) určen. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

No nic, nadešel čas vysrat se na televizní pořady – ať už ty staré nebo ještě horší nové a vrátit se zpět k filmům. Tohle byla kromě Soukupovic píčovin jedna z největších kokotin, co jsem kdy viděl. Uřvané, přehrávající hysterky a kokoti se snaží sehrát scénky ze života, jen škoda, že jim to nikdo nežere. Snad jen pan režisér…a nezachránily to ani „známé tváře“ coby hosté… ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá žumpa české televizní zábavy TV Barrandov opět nadzvedla své víko a nechala diváka spatřit a vdechnout vše,co nabízí její slizká hlubina a po Nebezpečných vztazích dokazuje,že je možné klesnout ještě hlouběji. ()

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

S tímto typem pořadů "rádoby reality talk-show" se nějak v televizích roztrhl pytel. Ordinace je málo, Ulice málo dynamická... Aféry jsou taková zoufalost až je to směšné, zvláště když dochází k vyhroceným situacím, že i `turecký Rambo` bledne závisí, když tato "talk-show" ho na poli nechtěné komedie místy i překonává. Když účinkující strhnou "spontánní" rvačku, tak už jen čekám, kdo z nich se začne smát dřív... ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Naprosto neuvěřitelné příběhy. Myslím, že každý z nás se na nich může poučit. Naprosto otevřené debaty. Vše co píše život, žádné zrežírované nesmysly. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý a občas zábavný pořad o mezilidských vztazích. Hosté bývají jednou lepší, jednou horší, jednou věrohodnější, jednou nevěrohodní. Ale Heidi Janků je většinou skvělá a profesionální. Taky mě baví poslouchat odborníka dr. Uzla, jaké rady dotyčným dává. Někdy dost neuvěřitelné, případně i lehce stupidní a mačovské. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Tv Barrandov opět dělá ostudu v historii českého televizního vysílání. Tohlencto fakt není možný, že to někdo myslí vážně. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Ty životní příběhy jsou opravdu neuvěřitelné - absolutně nevěřím tomu, že by ty příběhy našich scénaristů mohl brát někdo vážně. Někdy to je i tak ujeté, že by to nepochopili snad ani mimozemšťané... ()

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně tak nějak si představuji zfilmované The Sims v podání Uwe Bolla... Ale teď vážně! Kam se hrabou Nebezpečné vztahy, Jetelín a jiné jim podobné hniloby českých obrazovek. Pořad Aféry jasně dominuje na stupni vítězů nejdebilnějších věcí, které kdy vznikly. Měl jsem tu čest vidět jeden díl, jenž obohatil mou večerní chvilku o několik náběhů na zvracení. TV Barrandov je opravdu ten největší KANÁL české scény. Ihned po skončení tohoto skvostu jsem zakusil zavolat na infolinku své kabelovky, zda by mi tento kanál nevyměnili třeba za druhej Šlágr, protože radši bych se nonstop díval na něj, než abych zavadil byť jen na pár sekund na další díl tohoto siflu! BIZÁR! ()

Olík odpad!

všechny recenze uživatele

Nejneuvěřitelnějším příběhem je, že tohle je schopen vůbec někdo odvysílat, potažmo je někdo ochoten to sledovat. ()

Reklama

Reklama