Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit? To se dozvíte v nové talk show. (TV Barrandov)

Recenze (51)

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji, jak jsem se smal Poste pro tebe! Ondro a Esterko omlouvam se vaaaam! Tohle je jako Posta, akorat cela fejj! 😁To co tu TV Barandov vcetne soudcu, soudkyn a podobnych hoven predvadi je katastrofa. Afery jsou to nejhorsi bahno spolu se Stikama, co jsem kdy v TV videl. Celou epizodu sem nikdy nedal.... vlastne ani vubec nic od Barandovu nepoustim. Totalni vyplach pro bezmozky, porad o hovne a s Kristelovou, ktera uz nikdy nic lepsiho moderovat stejne nebude!! Doufam, ze timhke jeji kariera konci... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý a občas zábavný pořad o mezilidských vztazích. Hosté bývají jednou lepší, jednou horší, jednou věrohodnější, jednou nevěrohodní. Ale Heidi Janků je většinou skvělá a profesionální. Taky mě baví poslouchat odborníka dr. Uzla, jaké rady dotyčným dává. Někdy dost neuvěřitelné, případně i lehce stupidní a mačovské. ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Tento pořad si ode mně vysloužil hvězdy 4, protože chtě nechtě má něco do sebe. Uznávám, že místy je to opravdu přehnané, v několika desítek procent se vlastně nic nevyřeší nebo ani se divák nic nedozví myslím Podstatného, ale jak jsem řekl má to svůj potenciál. Ze začátku, když tam moderovala Kateřina Kristelová a byl to její pořad, tak ano určitou úroveň to mělo, ale místama mi přišlo že jí chyběly emoce, pochopení i vizuální a né jen že řekne, že někoho chápe. Následně se střídaly s moderátorem Michalem Jagelkou, omlouvám se, ale nepříjde mi moc Ok, že až moc upozorňoval slovy ''Vůbec netuším, jak to dneska dopadne'' už na jeho mimice v obličeji a chováním aj. by mu tuhle větu snad nikdo slušně řečeno nesnědl a podobně to bylo s jeho podobnými výroky. V současné době jsou to Aféry Heidy Janků, a mohu konstatovat, že ze všech tří je asi nejlepší, je to taková řekněme rýpalka, častěji se stává že se zeptá ''publika'' (Komparzistů) apod. Což ani Katka ani Michal nedělali. Uznávám, že jí emocionální a empatická stránka chybý podobně jako chyběla Katce, ale ona Heidy to od začátku tak vede, je i reálnější tzn. mluví s příma nechodí ve většině případu ani kolem horké kaše. Opravdu ten směr Afér po 10 večer, vede opravdu jako pořad po 10 večer (Tomu příslušnou mluvu, chování aj. ) Co ovšem opravdu Aférám neodpustím je, jak jsem již pronesl na začátku ve většině případů nevíme jak to dopadne, dopadlo apod. (Protože to si vždy musejí říct až po aférách) což pro mě ztrácí uršitou hodnotu tohoto pořadu, když od těchto věci ten pořad je. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, na "Nebezpečné vztahy" se dívám, protože se u nich vždycky neskutečně pobavím nad fantazií scénáristů, ale co se "Afér" týče, ty nedávám. To je úplně jiná liga, na ty už může opravdu koukat jen inteligentní člověk se sklony k masochismu, případně dement, který se v nich najde, a kterému je pořad (nejspíš) určen. ()

Red-horse odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem viděla jeden díl, díky známé, která tam "hrála" a fakt mi to stačilo... kdyby šlo o skutečné příběhy a skutečné lidi, kteří řeší své problémy, tak by to lidi možná chytlo, mě asi ne, ale aspoň by tam byly pravé emoce. Takhle z toho je jen ztráta 15 minut mého života (déle jsem to nevydržela), které jsem mohla strávit daleko přínosněji. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama