Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šokující partnerské vztahy, nevěry, podrazy. Jak daleko se dá zajít ve vztahu a jak moc si partneři dokážou ublížit? To se dozvíte v nové talk show. (TV Barrandov)

Recenze (51)

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně tak nějak si představuji zfilmované The Sims v podání Uwe Bolla... Ale teď vážně! Kam se hrabou Nebezpečné vztahy, Jetelín a jiné jim podobné hniloby českých obrazovek. Pořad Aféry jasně dominuje na stupni vítězů nejdebilnějších věcí, které kdy vznikly. Měl jsem tu čest vidět jeden díl, jenž obohatil mou večerní chvilku o několik náběhů na zvracení. TV Barrandov je opravdu ten největší KANÁL české scény. Ihned po skončení tohoto skvostu jsem zakusil zavolat na infolinku své kabelovky, zda by mi tento kanál nevyměnili třeba za druhej Šlágr, protože radši bych se nonstop díval na něj, než abych zavadil byť jen na pár sekund na další díl tohoto siflu! BIZÁR! ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Říká se ,,Nehodnotit podle ukázek", ale viděl jsem dvě a uniká mi smysl tohoto odpadu? Mohl by mi někdo prosím vysvětlit jaký má smysl tento pořad a kdo je cílový divák? Nedělám si iluze o inteligenci průměrného diváka, ale nemohu uvěřit, že by se našel někdo tak prostoduchý a primitivní, že by toto sledoval? ()

Reklama

GeusX odpad!

všechny recenze uživatele

S tímto typem pořadů "rádoby reality talk-show" se nějak v televizích roztrhl pytel. Ordinace je málo, Ulice málo dynamická... Aféry jsou taková zoufalost až je to směšné, zvláště když dochází k vyhroceným situacím, že i `turecký Rambo` bledne závisí, když tato "talk-show" ho na poli nechtěné komedie místy i překonává. Když účinkující strhnou "spontánní" rvačku, tak už jen čekám, kdo z nich se začne smát dřív... ()

trickmaster odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuji, jak jsem se smal Poste pro tebe! Ondro a Esterko omlouvam se vaaaam! Tohle je jako Posta, akorat cela fejj! 😁To co tu TV Barandov vcetne soudcu, soudkyn a podobnych hoven predvadi je katastrofa. Afery jsou to nejhorsi bahno spolu se Stikama, co jsem kdy v TV videl. Celou epizodu sem nikdy nedal.... vlastne ani vubec nic od Barandovu nepoustim. Totalni vyplach pro bezmozky, porad o hovne a s Kristelovou, ktera uz nikdy nic lepsiho moderovat stejne nebude!! Doufam, ze timhke jeji kariera konci... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý a občas zábavný pořad o mezilidských vztazích. Hosté bývají jednou lepší, jednou horší, jednou věrohodnější, jednou nevěrohodní. Ale Heidi Janků je většinou skvělá a profesionální. Taky mě baví poslouchat odborníka dr. Uzla, jaké rady dotyčným dává. Někdy dost neuvěřitelné, případně i lehce stupidní a mačovské. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama