Reklama

Reklama

Beneath the Valley of the Ultra-Vixens

  • Velká Británie Ultravixens
Trailer

Obsahy(1)

Lavonia (Kitten Natividad) je nenasytná žena. Zdá se, že její manžel Lamar (Ken Kerr) má nějaký problém, který ho přivede k tomu, aby vyhledal pomoc. (TommyZR)

Recenze (15)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Celý se to odehrává v buranskym městečku, kde žijou ženský s gigantickejma kozama a šukaj co se dá. Nejvtipnější je scéna s buzerantskym doktorem, co se snaží dostat hlavního hrdinu ze skříně motorovkou, zatímco si to hrdinova žena rozdává se setřičkou ve vedlejší místnosti. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Vlastně poslední regulerní Meyerův film. Pochází z dekády autorovy tvorby kdy točil opravdu už hodně crazy. A právě díky takovým filmům jako Valley of Ultra-Vixens, Supervixens nebo Up! se z něj stal právem král erotiky. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

To chce potlesk. Russ Meyer musel být fakt hodně vostrej mazák. Natáčet takovýhle filmy...Otázka pokládaná u většiny starých dobrých českých filmů: Proč už se takový filmy netočí? A když už, tak proč nejsou tak dobrý? Russ Meyer byl jenom jeden. prostě fanda přes obdařený ženský. Co dodat... ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Tady se prostě musí vyzdvihnou scéna u doktora, která je opravdu hodně vtipná.  On se celý film dost nese na solidní vlně humoru, který mě bavil a bez problému si zde odložím 3 hvězdy . 65% --- 6/10 IMDb ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velký kozy,ještě větší kozy,trapní herci,blbej děj...jo a málem bych zapoměl,ještě véééélký kozy.Bez těch velekozatejch hereček-nehereček naprostý shit,takhle dvě * za levou vééélkou kozu a pravou vééélkou kozu.Russ Meyer a mé první setkání s jeho "prsotvorbou",legendy o jeho slabosti pro megadudy nelhaly,bohužel natočené mi to přišlo jako ty nejtrapnější staré německé erotické komedie.Ale byly tam fakt velký kozy :). ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

„No shit.“ Zase u máme, ako v Supervixens, tú hrdú úvodnú pesničku v úvode. Účinkuje aj Meyerov dvorný herec Henry Rowland. Jeho hrdina si tu potrpí na spanie v rakvi a pozeranie cez plachtu. Tu už máme, ako asi v jedinej Meyerovke aj hranie počítačovej hry. Spolu s prsatou priateľkou si spievajú pri sexe. Opäť tu máme sexuchtivé ženy, ktorým niektorí muži nestačia. Vo filme je krv z úst štylizovaná do iných farieb, líši sa vždy od postavy k postave. Kvalite filmu to však veľmi nepridáva. Dočkáme sa niektorých bláznivých scén, ale chýba im viac vtipu. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se jedná o poslední Meyerův film, a také jsem si ho tedy nechal ze všech na konec, si dovolím krátce zhodnotit, že tvorba tohoto režiséra je, co se dějové stránky filmů týče, většinou podprůměrná až slabá. Tento film o "ultra-vixens" nevyjímaje. Hlavním tahákem jsou u všech půvab a horní vnady modelek/hereček, což je skutečně pro heterosexuální muže (či lesbické ženy) pastva pro oči. V té době to asi byly dosti odvážné a kontroverzní počiny, které si díky tomu vysloužily zájem. Z dnešního pohledu to již však nestačí. Příběh je příběh. A ten dosti pokulhává. Prostě kdyby tam všude nebyly ty pohledné prsaté ženy ale nějaké obyčejné, tak by to u mnohých filmů bylo zralé na odpad. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Francesca "Kitten" Natividad (http://cowsinartclass72.tumblr.com/post/22529900778/kitten-natividad) v hlavní roli posledního Meyerova filmu ze série "vixens". Neukojitelná a posedlá sexem vyhledává mužské partnery a není příliš spokojená se svým mužem. Moc uječené, samozřejmě lehce humorné (a la německá série o třech Švédkách), eroticky nabité. Jenže mi přišlo, že už se Meyer ve svých filmech často opakuje (opakuje několikrát nejen své záběry, ale používá záběry i ze svých předchozích filmů). Kromě prsaté Kitten ve filmu vystupují i černoška June Mack (http://www.rottentomatoes.com/celebrity/june_mack/), která se mi nelíbila. Naopak krásná byla Sharon Ceccatti (http://www.bwlewis.info/tag/sharon-ceccatti-lesbian/) v roli sestřičky. ()

Reklama

Reklama