Reklama

Reklama

Soukromé očko

(seriál)
Trailer
Kanada, (2016–2021), 43 h 50 min (Minutáž: 42–44 min)

Předloha:

Gare Joyce (kniha)

Hudba:

Shawn Pierce

Hrají:

Jason Priestley, Cindy Sampson, Barry Flatman, Ennis Esmer, Clé Bennett, Nicole de Boer, Mimi Kuzyk, Sarah Allen, Adam Copeland, Hrant Alianak (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(60)

Obsahy(1)

Matt býval skvělý hokejový hráč a teď se živí tím, že vyhledává hokejové talenty. Když objeví, že jeden jeho svěřenec bere steroidy, obrátí se na soukromého detektiva. Brzy zjišťuje, že by byl sám dobrým vyšetřovatelem... (TV Prima)

Recenze (8)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Standardna kriminalka urcena skôr zenskemu publiku. Pripady nie su prilis brutalne a ani nie su predvidatelne, takze by mali fanusikov zanru celkom uspokojit. V hlavnej ulohe je stale velky sympatak z BH 90210 Jason Priestley. Za partacku ma sexicu Cindy Sampson. Chemia medzi nimi funguje perfektne. Neustale sa vtipne doberaju. Rovnaky dôraz ako na pripady je kladeny aj na sukromny zivot hlavnych hrdinov. CZ dabing je tiez slusny. Takze vysledkom je idealny pohodovy serial na Prima Love. Bohuzial mne krimi zaner nevyhovuje a tak som vydrzal len 3 epizody kvôli Brandonovi. 5/10. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Že to nie je americký seriál z toho cítiť na kilometre a je to osviežujúce. Hlavná dvojka to celé drží pohromade a dokonale im asistujú vedľajšie postavy ako aj guest stars. Prípady sú zaujímavé a seriál ma iba niekoľko naozaj chabých dielov. Má pekný vizuál. Zaujímavé a sympatické postavy ako aj vzťahy medzi nimi. Je zábavný a aj chytí za srdce. Je presne to, čo sľubuje a občas ešte o trošičku viac. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

zatial dva diely,  hlavne kvoli pekne herečke, trocha humoru a sympatíckeho hokejistu s dcerou .. uvidím ako dalej, zatial 3 body ()

Sidenius 

všechny recenze uživatele

příjemná blbina.. patřím ke generaci která ,,Brandonovi 90210" odpustí asi cokoliv :) bývalá hokejka co by soukromé očko a občas se i zasměju, vtipný scénář - ideální na usnutí. Co jiného čekat ()

honorka 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu jsem zatím celkem spokojena. Jason Priestley příjemně překvapil, uvidíme, jak to bude pokračovat dál. ()

Soptik_ 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá oddechovka, chemie mezi hlavní dvojicí funguje nadmíru dobře, případy jsou spíše jednoduší, ale netvrdím, že nejsou některé i zajímavé. Kdo hledá oddechovku, u které nemusí přemýšlet chybu neudělá. ()

Reklama

Reklama