Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywood 20. let minulého století. Protagonista němého filmu Grimm pořádá doma velkou oslavu. Doufá, že hvězdná sešlost dá jeho kariéře nový impuls. On se však opije a věci nejdou tak, jak bylo plánováno. Zábavná párty se promění v nespoutané orgie. (tuntavala)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pch, zevraj nesputane orgie. Skor rozlucka par neschopnych hercov a hereciek s nemou erou. Niektore sceny pekne svedcia, ze s nastupom zvukoveho filmu sa ich kariera pravom skoncila. V postupujucej modernizacii - pokrok nezastavis - by sa proste neuzivili, su tu krasne sceny ktore o tom plne svedcia   . 65 % ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

V české distribuci pod názvem: DIVOKÝ VEČÍREK. Jolly Grimm, kdysi jeden z nejoblíbenějších komiků němé grotesky, stárne a publikum na něj s příchodem zvuku a lepších kolegů zapomíná. Připraví svůj comeback a pozve do své přepychové vilyhollywodskou smetánku, aby ho předvedl. Mnoho pozvaných však dá před jeho večírkem přednost "prestižnější" zábavě. Ani komikův pokus přehrát se do vážnější polohy není přijat. Jollyho dlouholetá družka Queenie podlehne kouzlu začínajícího "valentinovského" milovníka a komika opustí. Kalné ráno vyústí v kocovinu a krvavou tragédii… ()

Reklama

Reklama