Reklama

Reklama

Recenze (22)

PavelR 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Zasmál jsem se snad jen jednou, zbytek filmu jsem se spíš usmíval, že někdo mohl natočit takovouhle pi..vinu. Ztřeštěná zápletka byla spíše na druhé koleji, hlavní důraz byl kladen na záběry souložících párů, někdy z velké a jindy z menší vzdálenosti. Snad jen ta krajina v Oregonu je opravdu povedená :) ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

UP je výletom do Meyerovej insitnej vidieckej krajinky, kde sa riadime logikou: "Všetko sa ,skôr či neskôr, končí súložou." Veľmi jednoducho načrtnuté postavy - primitívne animálny drevorubci, policajti, lascívne idealizované ženy ktoré už len tak z princípu pobehujú kade tade nahé, o scenári sa dá s trochou nadhľadu povedať, že bol písaný presne "na telo" "herečkám". Práve ony, respektíve ich do popredia neustále postrkované prednosti, tvoria prízemné ťažisko filmu najsilnejšieho v maximálne uletenom úvode a turbulentne strelenom závere. Banálne scénky podfarbené preexponovane dramatickou hudbou, veselá galéria poprsí as nimi súvisiacich absurdných situácií, čisto burleskný úlet naobliekaný v Evinom rýchu. ()

Reklama

Tenoch 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film sem koukl, kvuli clanku o pulnocnich filmech, ktere se promitali letos v karlovych varech. Jedna se o ne moc dobre filmy, lide se na ne divaji z urciteho pocitu ze film je kultovni zalezitosti, tyhle filmy si za dobu sveho promitani získali povest, obrovskou, to takovou ze jim pulnocni divaci zustali verni az doteď.Neni ale pro slabsi povahy:). Ale zpatky k filmu.Tenhle film je od tvurce Russe Meyera, ktery je znamy predevsim tim, a sam to o sobe rekl, ze toci filmy, aby mohl videt nahe zeny s obrimi prsy mlatit muze do hlavy.A v jehož zřejmě nejoriginálnější komedii Up! (Ztopoř!) je po většinu času nahou a příšerně prsatou americkou agentkou vyšetřována smrt Adolfa Hitlera, jenž pod jménem Schwarz bez obav provozoval sadomasochistické hrátky ve svém americkém azylu tak dlouho, až mu kdosi hodil piraně do vany.Ten film mě bavil:)Ps:doma mam celou filmografii Russe Meyera ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem ledacos, ale Up! je jeden z nejuhozenějších filmů všech dob. Scénáristické trio (jehož součástí byl i proslulý filmový kritik Roger Ebert) by si zasloužilo odpočinek v Bohnicích. Na druhé straně Meyer-režisér ctí jako vždy řemeslo, což vás u tak ulítlého filmu asi překvapí. Nebavil jsem se sice tak výborně, jako třeba u Vixen, ale když máte chuť na něco fakt šíleného, je to dobrá volba. 70% ()

Composter 

všechny recenze uživatele

To nejlepší od Russe! Cesta pomsty zhrzených cecků, kterým se od chlípných pyjů dostalo příšerného příkoří! Ani Adolf Hitler nezůstal ušetřen :)) Tento kousek jsem viděl již mnohokrát a vždy mě okouzlí. UP! je na vrcholu svého žánru - 70´ rulezz! Mimochodem výborná vizualizace na jakoukoliv párty :D. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama