Reklama

Reklama

Já a paní Jonesová

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Neexistuje a přece se jí každý bojí. Tedy každý: bojí se jí celebrity všeho druhu, zejména ty, které mají na hlavě kousek másla. Neboť paní Jonesová dokáže ve své rubrice v bulvárním listu Daily Echo osolit každého. Bůhví, jak se k těm svým informacím dostává, skutečností ovšem je, že si před ní není nikdo jistý. Takže zpráva, že si teď zasedla na premiérku Lauru Bowdenovou, která má v nejbližších týdnech ve volbách obhájit svůj mandát, by jistě nikoho z premiérčina okolí dvakrát nepotěšila... Jenomže i paní Jonesová je jen člověk. Co člověk! Paní Jonesová je muž! Muž jménem Liam Marple (někdy ovšem také Harry Fletcher), muž, který má přese všechny své ambice cit v těle a jehož mírně okoralé srdce nemohou nechat chladným chladné půvaby té ledové panny"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Malá milá nenápadná britská televizní komedie, která neotřelou milostnou zápletku snoubí s vysokou politikou. Jen víc takových snímků na dlouhé večery pro osamělé duše. PS já jsem taky cynik a tenhle film byl cynický též. ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Tak trochu kombinace našeho Musím tě svést a motivu z Prázdnin v Římě. Očekávatelná romantika, ale celkem příjemná, znám horší. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele

Celkom milá romantická, s celkom slušným hereckým obsadením, celkom slušnou réžiou a veľmi milou hudbou. Nie je to ten typický romantický film, a o trochu viac kľukatý dej a celkom slušný scenár. Michael Maloney kopec srandy z jeho posatvy (“Oh my god“) a veľmi milú postavu dostava hlavná predstaviteľka (scéna pri tanci, je na youtube „ Vy počítate?“ „Nie“ ... „Áno“). Určite lepšie, ako filmy typu od Inga Lindström alebo Rosamunde Pilcher, kde ich knihy prvé smerujú do filmových štúdií, než no nakladateľstiev . To isté platí o Pätdesiat odtieňov sivej alebo Grey. Sú aj lepšie romantické filmy a sú omnoho horšie filmy. Dobrá odreagovačka. Veľmi ťažko sa dá nájsť a kúpiť. Slušných a neškodných - /55 %/ ()

Reklama

Reklama