Reklama

Reklama

Já a paní Jonesová

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Neexistuje a přece se jí každý bojí. Tedy každý: bojí se jí celebrity všeho druhu, zejména ty, které mají na hlavě kousek másla. Neboť paní Jonesová dokáže ve své rubrice v bulvárním listu Daily Echo osolit každého. Bůhví, jak se k těm svým informacím dostává, skutečností ovšem je, že si před ní není nikdo jistý. Takže zpráva, že si teď zasedla na premiérku Lauru Bowdenovou, která má v nejbližších týdnech ve volbách obhájit svůj mandát, by jistě nikoho z premiérčina okolí dvakrát nepotěšila... Jenomže i paní Jonesová je jen člověk. Co člověk! Paní Jonesová je muž! Muž jménem Liam Marple (někdy ovšem také Harry Fletcher), muž, který má přese všechny své ambice cit v těle a jehož mírně okoralé srdce nemohou nechat chladným chladné půvaby té ledové panny"... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

halogenka 

všechny recenze uživatele

Tak trochu kombinace našeho Musím tě svést a motivu z Prázdnin v Římě. Očekávatelná romantika, ale celkem příjemná, znám horší. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Malá milá nenápadná britská televizní komedie, která neotřelou milostnou zápletku snoubí s vysokou politikou. Jen víc takových snímků na dlouhé večery pro osamělé duše. PS já jsem taky cynik a tenhle film byl cynický též. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele

Celkom milá romantická, s celkom slušným hereckým obsadením, celkom slušnou réžiou a veľmi milou hudbou. Nie je to ten typický romantický film, a o trochu viac kľukatý dej a celkom slušný scenár. Michael Maloney kopec srandy z jeho posatvy (“Oh my god“) a veľmi milú postavu dostava hlavná predstaviteľka (scéna pri tanci, je na youtube „ Vy počítate?“ „Nie“ ... „Áno“). Určite lepšie, ako filmy typu od Inga Lindström alebo Rosamunde Pilcher, kde ich knihy prvé smerujú do filmových štúdií, než no nakladateľstiev . To isté platí o Pätdesiat odtieňov sivej alebo Grey. Sú aj lepšie romantické filmy a sú omnoho horšie filmy. Dobrá odreagovačka. Veľmi ťažko sa dá nájsť a kúpiť. Slušných a neškodných - /55 %/ ()

Reklama

Reklama