Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oblíbili jste si Elenu z Avaloru? Pak určitě nepromeškejte film, ve kterém odhalíme, kdo zaklel Avalor, kdo zachránil Elenu a s ní celé království a jak to všechno tenkrát bylo... (Disney Channel)

Recenze (5)

majo25 

všechny recenze uživatele

Seriál nepoznám, ale na tento špeciál to našťastie nemalo väčší vplyv. Animácia je sympatická a aj keď zďaleka nie dokonalá, ale Disney sa nezaprie ani v seriáli. Jednoduchší príbeh je učený skôr pre dievčatká, ktoré sa vo fantazijnom svete plnom kúziel, čarodejníc, princezien a klikľavých farieb budú cítiť asi v siedmom nebi. My ostatní to nejako pretrpíme a veľa klišé prekusneme. Niečo medzi dvoma a troma hviezdami, ale značné výhrady k animáku nemám. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to s mými malými dětmi, těm se to hodně líbilo, já se taky nenudil, i když děj byl jednodušší. Prostě delší díl seriálu. Kdo zná seriál a obě princezny, tak bude vědět, do čeho jde. ()

Reklama

Ondra.T 

všechny recenze uživatele

Profesionálně odvedená práce, skloubení 2 postav do jednoho filmu. Filmu škodí zcela podprůměrný scénář. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, že by mi pomohlo, kdybych znal postavy ze seriálu, protože v tomhle provedení mi přišly spíše otravné, než jakkoli zajímavé. Dá se na to koukat, ale animace rozhodně není něco, co by bylo v tomhle filmu skutečně promakané. Jako pohádka pro malé holky to asi ale fungovat celkem bude. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Jakožto film vysvětlující to co se děje v seriálu hodně slabé. O Shuriki (nebo jak se to píše) se nedozvíte nic jen to, že prahla po moci a ostatní postavy též bída. Opět mě příjde protivná postava Estebana tak jak v seriálu a celkově i děj je slabší. Potěší jen pro mě osobně postava Sofie a ta ústřední píseň co zpívá Elena, když ji vysvobodí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama