Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Oblíbili jste si Elenu z Avaloru? Pak určitě nepromeškejte film, ve kterém odhalíme, kdo zaklel Avalor, kdo zachránil Elenu a s ní celé království a jak to všechno tenkrát bylo... (Disney Channel)

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistý, že by mi pomohlo, kdybych znal postavy ze seriálu, protože v tomhle provedení mi přišly spíše otravné, než jakkoli zajímavé. Dá se na to koukat, ale animace rozhodně není něco, co by bylo v tomhle filmu skutečně promakané. Jako pohádka pro malé holky to asi ale fungovat celkem bude. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Seriál nepoznám, ale na tento špeciál to našťastie nemalo väčší vplyv. Animácia je sympatická a aj keď zďaleka nie dokonalá, ale Disney sa nezaprie ani v seriáli. Jednoduchší príbeh je učený skôr pre dievčatká, ktoré sa vo fantazijnom svete plnom kúziel, čarodejníc, princezien a klikľavých farieb budú cítiť asi v siedmom nebi. My ostatní to nejako pretrpíme a veľa klišé prekusneme. Niečo medzi dvoma a troma hviezdami, ale značné výhrady k animáku nemám. ()

Milo384 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to s mými malými dětmi, těm se to hodně líbilo, já se taky nenudil, i když děj byl jednodušší. Prostě delší díl seriálu. Kdo zná seriál a obě princezny, tak bude vědět, do čeho jde. ()

Ondra.T 

všechny recenze uživatele

Profesionálně odvedená práce, skloubení 2 postav do jednoho filmu. Filmu škodí zcela podprůměrný scénář. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Jakožto film vysvětlující to co se děje v seriálu hodně slabé. O Shuriki (nebo jak se to píše) se nedozvíte nic jen to, že prahla po moci a ostatní postavy též bída. Opět mě příjde protivná postava Estebana tak jak v seriálu a celkově i děj je slabší. Potěší jen pro mě osobně postava Sofie a ta ústřední píseň co zpívá Elena, když ji vysvobodí. ()

Reklama

Reklama