Reklama

Reklama

BioBuddy

Celý film

Obsahy(1)

Muž vstoupí do baru a během okamžiku převrátí všem život naruby. (ČSFD)

Recenze (24)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas, který velmi šikovně zkombinoval velmi aktuální trend sluníčkaření a virálních videí, který úžasnou pointou poukázal na neuvěřitelnou sílu všemožných podvodníků ke strhnutí nešťastných a současnou dobou psychicky zdeptaných lidí na stranu své sekty. Je vcelku jedno, zda se bavíme o světcích Jehovových, či alternativním směrů nahých lidí pobíhajících po louce. Tonoucí se zkrátka stébla chytá. K dokonalosti scházeli už snad pouze uvěřitelnější herecké výkony. [80 %] ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dobrý výjeb toto, já bych se sice k borcovi s tou jeho „zelenou“ ideologií nikdy nepřidal, ale tak panáčka bych si určitě dal…Ten kuchař byl stejně nejlepší – víte, co tu vůbec jíte za sračky…Vcelku úsměvný snímek, který pobavil především dobrým hereckým výkonem hlavní postavy a rovněž kuchtíka. V závěru už jsem se jen smál debilitě některých lidí a nasrání lidí za kamerou… ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Celou dobu si říkám, jestli to ten chlápek myslí vážně nebo ne?!? A pak přijde rozuzlení celé situace, které je naprosto vynikající! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* v rámci projektu "48 hour film Project" jsem zkouknul i tento kraťas (naleznete pod záložkou Videa), který mě dostal chytrým námětem, zajímavým zpracováním a přesvědčivým hereckým podáním. A dočkáte se i překvapivé pointy. V rámci tohoto žánru si zaslouží vyšší známku. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že ty kecy stojí fakt za starou belu a vidíme tu sluníčkáře jak Brno. Ale ten závěr to pak úplně rozsekal. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Už dávnější dílo, které nás dokázalo velmi dobře a silně reprezentovat ve světě. Milé, jednoduché a úderné. S tučným mindfuckem na konci. Což o to, sice ne tolik jasným a čitelným. Ale zasmějeme se. U mě dobrý. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavý krátkometrážní film o konzumní společnosti s velmi trefným koncem, ale i tak víc jak 3* dát nemohu. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Parádní kraťas, který si utahuje z dnešních trendů. Mně to (s velkou nadsázkou) připomíná zkratkovité Čtyři dohody pro mladé, zabalené do populárního formátu virálního videa. No a ten závěr… je skvělý! Klobouk dolů před tvůrci, povedlo se. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Ukážka ako sa majú točiť krátke filmy. Toto si cenu za réžiu a celkové druhé miesto na súťaži "48 Hour Film Project" v Seattli fakt zaslúžilo. S dobrou myšlienkou a ešte aj s pointou! ()

Související novinky

Češi vyhráli světové finále 48 Hour Film Project

Češi vyhráli světové finále 48 Hour Film Project

25.03.2020

Populární celosvětová soutěž, ve které mají filmaři za úkol za pouhých 48 hodin vymyslet, natočit a odevzdat hotový krátký film, má poprvé za 20 let svého konání české vítěze. Stali se jimi filmaři z… (více)

Na KVIFF vzniklo 7 filmů inspirovaných pivem

Na KVIFF vzniklo 7 filmů inspirovaných pivem

23.09.2017

Pivovar Lobkowicz připravil pro návštěvníky jeho festivalového stanu na Filmovém festivalu v Karlových Varech sedm nevšedních filmových premiér: sedm pivem inspirovaných filmů, každý natočený za 24… (více)

Reklama

Reklama