Reklama

Reklama

Sicario 2: Soldado

  • USA Sicario: Day of the Soldado (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Sicario 2: Soldado otevírá novou kapitolu filmové série Sicario. V drogové válce neplatí žádná pravidla – a když kartely začaly převádět teroristy přes americké hranice, federální agent Matt Graver (Josh Brolin) vyzve tajemného Alejandra (Benicio Del Toro), kterému hlavoun kartelu vyvraždil rodinu, aby všemi prostředky, včetně těch nezákonných, válku eskaloval. Aby rozpoutal válku, unese Alejandro hlavounovu dceru – ale když se z dívky stane vedlejší oběť konfliktu, její osud tyto dva muže rozdělí, protože zpochybní vše, za co bojují. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ouwen

Nic proti scénam bez střihu nemám, ale nedělej z toho nějakej svatý grál filmařiny. Tři střihy jsou úplně v pohodě. Ale jinak chápu, proč se ti Sicario nelíbil, ty jsi na akční rychlé filmy, no. Jako hodně uživatelů, kteří jsou zde zrovna v diskuzi.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ouwen, Yoshitsune

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

trošku mě mrzí, že i ta tří vteřinová přestřelka na hranicích je asi 3x střihlá :) nechápu proč to dělaj.. jakobych nemohl vidět v jednom záběru tu akci.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

sem rád, že sem dvojce dal šanci a nezavrhl ji, protože nic takového ve dvojce neni. 

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Jednička je totálně nudnej film, kde se NIC neděje. Akční scéna na hranicích je skvost, ale trvá asi tři vteřiny a pak si matně vzpomínám, jak tam jednotka po někom střílela v tunelu.

 

Možná kdyby to režisér nepojal tak chladně, arogantně, odtažitě, tak by mě to bavilo. Celej film člověk tápe s Emily. Není to zábava, je to dlouhá nuda, kde jsem nepocítil žádnej strach. Emily jako vycvičená agentka fbi a div, že jí neupadne glock z těch třesoucích se ruk. Soundtrack je zacyklená vibrace, co trhá uši a má nulovej motiv. Film ani není vůbec brutální (dvouvteřinová scéna na most, kde vysí nějaký lidi není nijak památná) a ačkoliv je vizuál vypiplaný, nejde tam vůbec o postavy. Postavy i herci jsou zatlačený do pozadí události o kterou tam jde. Proto není šance si k nikomu vytvořit vztah. Každej mi byl ukradenej.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SPOILER !!!!! Jako o tom klukovi, koluje na internetu teorie, že to měl všechno promyšlené. Jako přidal se ke kartelu, ale přesně věděl kam má Del Tora střelit aniž by ho zabil a i kdyby umřel, tak by se vlastně nic nestalo a to že vyskočil, ještě před ním, než je Brolin rozmázl o zem, tak to prej taky nějak věděl. No uvidí se....

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

tady máš taky dost hnusných a odporných věcí, věcí jenž nejsou se vymykají chápání, ale přesto film má jasně daný příběh, jasně sleduje dvě hlavní postavy a taky má o dost lepší akci........i když v jedničce žádná akce vlastně nebyla, ale i tak akce je zde na jedničku. 

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nemohu porovnávat, ale jednička prostě byla hodně mrazivý a hnusný náhled do světa "za oponou" skrze postavu Emily Blunt. A fungovalo tam téměř vše na jedničku.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

v jaké rovině ? od začátku až do konce, nevíš pořádně o co šlo, kam to směřuje, ten film nemá žádný výsledek. Občas to působí zmatečně, neorganizovaně.

 

 

Tohle u dvojky neni, A až na dvě věci, ve filmu se nestanou žádná překvapení, což neni taková škoda jak to může znít, film jede furt rovně, nezabočuje a to je moc dobře.  Ano, ano kolem klučiny, sice koluje taková teorie, docela ďábelská, ale uvidí se jestli je to pravda. 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

jedničce sem dal dvě hvězdičky a dost sem ji kritizoval, nemyslíš si tedy náhodou, že tady se asi muselo něco změnit, proč sem hodnotil tak, jak sem hodnotil co ? nooooo ? 

na příspěvěk reagoval Lacike

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

fajn, to rád slyším.......tedy čtu. Ale sem rád, že dvojka je natočena, takovým tím standardním způsobem, nejsou tady žádné experimenty s příběhem nebo s postavami, jedná se tady na rovinu. Navíc u dvojky je třeba se bát Cartelu, Cartel má dlouhý prsty a je nebezpečný, tohle v jedničce nebylo, v jedničce byli jenom blbci co nedokázali ani vystoupit z auta. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

khedy , Darren

Jo. Plechovky se pootevírali během první minuty, a potom byl klid. Snad poprvé jsem na Černém Mostě nezažil vysypané popkorny a bordel po projekci jak v sále, tak na chodbě.

 

Darren: Viděl jsi Pomstu? :)

Související novinky

Producenti oznámili třetí Sicario

Producenti oznámili třetí Sicario

22.09.2023

Snímek Sicario: Nájemný vrah z roku 2015 byl do velké míry tím, který definitivně nakopnul kariérní dráhy jak režiséra Denise Villeneuvea (Duna), tak scenáristy Taylora Sheridana (Yellowstone).… (více)

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

11.05.2022

Hollywood miluje franšízy, čím větší a úspěšnější, tím lepší. I proto dnes víceméně každý druhý film vzniká se záměrem novou franšízu nastartovat. Občas se ale povede rozjet filmovou sérii i zcela… (více)

O čem bude Call of Duty?

O čem bude Call of Duty?

17.06.2018

Režisér Stefano Sollima (Suburra) už brzy pošle do kin dvojku Sicaria, mezitím ale chystá i další projekty a jedním z nich je taky filmová adaptace populární herní série Call of Duty. V jednom z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama