Reklama

Reklama

Sicario 2: Soldado

  • USA Sicario: Day of the Soldado (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Sicario 2: Soldado otevírá novou kapitolu filmové série Sicario. V drogové válce neplatí žádná pravidla – a když kartely začaly převádět teroristy přes americké hranice, federální agent Matt Graver (Josh Brolin) vyzve tajemného Alejandra (Benicio Del Toro), kterému hlavoun kartelu vyvraždil rodinu, aby všemi prostředky, včetně těch nezákonných, válku eskaloval. Aby rozpoutal válku, unese Alejandro hlavounovu dceru – ale když se z dívky stane vedlejší oběť konfliktu, její osud tyto dva muže rozdělí, protože zpochybní vše, za co bojují. (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (538)

Natt

všechny recenze uživatele

Rezia, kamera, Brolin, Toro vsetko super. Problem bol ze niekde v 2/3 dosiel scenar a zaplacal to nejakou vatou. Co je velka skoda lebo do 2/3 to malo atmosferu ako < >. ()

Mishi 

všechny recenze uživatele

Opätovne nesklamal. Drsné prostredie , hudba , herecké prevedenie, aj keď miestami až zbytočné drastické momentky, t.j nie je pre slabé povahy . Benicio Del Toro opätovne exceluje a ani veľa hovoriť nemusí :)Príbeh postačujúci. ()

neskvik 

všechny recenze uživatele

Toto zabolelo. Scenárista - výborný, režisér tiež. Herci? Bez chyby. Napriek tomu niektoré dialógy hranicili s hlúposťou, ťažko uveriteľné. Nebyť Sicaria 1 bol by to priemer, takto to pre mna nie je ani to. Šablóny hollywoodu asi nepustia. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Pomalu vyprávěný thriller z mexické hranice,od jedničky žádný výrazný posun a taková pecka to zas není. ()

Malaghost 

všechny recenze uživatele

Z jedničky Sicaria si pamatuju jen otravnou Emilku Bluntovou a obrovský hype. Do dvojky jsem šel s nulovým očekáváním a dostal chlapáckou pecku s perfektně ponurou atmosférou, ze které bezvýchodnost tekla proudem. Doufám, že 3. díl vznikne. ()

critique 

všechny recenze uživatele

Jednička byla sice lepší, ale i tohle je atmosférická bomba pro chlapy. Můj názor je, že i přes jednodušší scénář se to z řad mužskýho pokolení může nelíbit snad jen troubům bez koulí. ()

Beginek87 

všechny recenze uživatele

Navázat na zatraceně skvělý film pokračováním je zpravidla úkol, kde přichází zklamání z výsledku. A nebo to nemusí být zklamání, ale předchůdce to nepřekoná. Tohle byl, až na úplný konec opravdu výtečný snímek, jenže pořád tu bude to srovnání s jedničkou. Stejně to bylo skvělé. Temná atmosféra celou dobu, hudební podkres stavějící do pozoru i chloupky v severních oblastech. Ani nevím, zda bych víc vyzdvihl Joshe nebo Benicia, jelikož oba tomu dali velice silný charkter. Takže abych si to nakrásně shrnul, horší než jednička, ale pořád bez problému s pěti hvězdama na hrbu ;) ()

Rorschach_SK 

všechny recenze uživatele

"Pomôžeš mi začať vojnu. - S kým? - S každým." Klasik raz povedal - "Postavíme múr, bude veľký a krásny. A zaplatí ho Mexiko.". Teraz ho už chápem. Ale keďže v Sicariovy nemáme takéto pragmatika, musíme sa zmieriť s macho-duom Brolin/Del Toro a neschopnými filmármi. Prvá tretina snímku je parádna, zápletkou aj potencionálnym riešením problému. Navnadí až som si krochkach blahom, aby som sa v druhej tretine obzeral, že kde sa to príbeh uberá a so zhnusením dopozeral, že čo za vývar som to nakoniec dostal na stôl v poslednej tretine. To došiel rozpočet, že ste upustili od pôvodného zámeru? Namiesto sľubovanej vojny s kartelmi, ponúknuť pseudo rodinnú drámu? ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Co jsem vlastně čekal ,že? Ona už jednička byla kravina o ničem. Tady už nedává smysl vůbec nic. Jedna za to, že tentokrát se tam ten sicario alespoň trošku objevil. Jo, myslim toho haranta na konci. ()

Milonak 

všechny recenze uživatele

Naprosto stejný dojem jako u jedničky - dobré a pro mě zajímavé téma, dobrá první polovina, druhá část opět za moc nestojí. Chvílemi celkem velká nuda, pak se rozjede akce, ale opět tolik nelogičností...... A stejně jako v jedničce na konci "Rambovská" mise Del Tora, kterého nejde zabít. Brolin a Del Toro mají charismatu na rozdávání a Isabela Moner byla skvělá, takže film zachraňují jejich herecké výkony. Nicméně opět musím napsat - obsah s velkým potenciálem, bohužel forma podprůměrná. ()

Qwat 

všechny recenze uživatele

Bohužel výrazně slabší než jednička, a to kvůli scénáři. I ostatní "řemesla" jsou o něco slabší, ale ten děj a hlavně závěr sráží dvojku tak, až mně je to líto. Pokud si nechcete kazit dojem z celého Sicaria, odejděte dvacet minut před koncem. 50% ()

Jackal07 

všechny recenze uživatele

Co to jako k***a mělo být? Ať mi někdo vysvětlí, o čem ten film vlastně je - zatím mám dojem, že o tom, že když se v USA spletou, nasadí styl Viktora Čističe (že by realita?). Scénář trága a ještě jednou trága, akce VELMI pomálu. Benicio je jen slabým stínem sebe sama v jedničce. Katarze nula. ()

Související novinky

Producenti oznámili třetí Sicario

Producenti oznámili třetí Sicario

22.09.2023

Snímek Sicario: Nájemný vrah z roku 2015 byl do velké míry tím, který definitivně nakopnul kariérní dráhy jak režiséra Denise Villeneuvea (Duna), tak scenáristy Taylora Sheridana (Yellowstone).… (více)

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

Třetí Sicario má scénář, dočkáme se filmu?

11.05.2022

Hollywood miluje franšízy, čím větší a úspěšnější, tím lepší. I proto dnes víceméně každý druhý film vzniká se záměrem novou franšízu nastartovat. Občas se ale povede rozjet filmovou sérii i zcela… (více)

O čem bude Call of Duty?

O čem bude Call of Duty?

17.06.2018

Režisér Stefano Sollima (Suburra) už brzy pošle do kin dvojku Sicaria, mezitím ale chystá i další projekty a jedním z nich je taky filmová adaptace populární herní série Call of Duty. V jednom z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama