Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrtého července se v pozdních nočních hodinách vrací domů z venkovní slavnosti Teena Maguireová (Anna Hutchisonová) s dvanáctiletou dcerou Bethie (Talitha Batemanová). Nad hlavou jim svítí měsíc a probleskují zbloudilé petardy z ohňostrojů, jejichž praskání je stále slyšet ve vzduchu. Rozhodnou se vydat zkratkou přes oblíbené a neklidné místo, které Teena často navštěvovala na střední škole. Nebyl to ovšem dobrý nápad, protože tam narazí na bandu zločinců, kteří Teenu brutálně znásilní a Bethie tomu musí s hrůzou přihlížet. Jako první dorazí na místo činu detektiv John Dromoor (Nicolas Cage), který se s Teenou krátce předtím seznámil. Je to vdovec a válečný veterán, který má osobní zájem na tom, aby bylo spravedlnosti učiněno za dost, zvláště poté, co si gang najme úlisného, protřelého právníka Jaye Kirkpatricka (Don Johnson), který je podle všeho schopen muže očistit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (91)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Klec ma z filmov sinusoidu, ale to nevadi,m to je v pohode, obcas vyplodi slusny priemer, detektiv Klec tu vysetruje znasilnenie. Jak pise verbal, obcas saom si Kleca pomylil s Derrickom, potom som sa lepsie prizrel, a bol to fakt Klec. Ta sudna cast, to bola pekne nudna zivacka, preto dam len sivy, sedivy nevyrazny priemer : 54 % ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku se divák přesvědčí o platnosti klišé, že když začne nějaká vedlejší postava mluvit o tom, že se na něco těší nebo něco udělá, do dvou minut je po ní. První hvězdička je za Annu Hutchisonovou, kvůli které jsem se na to díval, druhá za scénu, v níž katolický kněz doporučuje matce dvou sexuálních útočníků toho nejlepšího obhájce slovy: "Dělal už osmnáct případů pro Vatikán." ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebohý Nicolas. Vlasy mu na hlavě vyklízejí pozici takovým způsobem, že každý rok ustoupí v průměru o půl palce směrem k temenu a jejich majitel začíná vypadat jak člen sovětského politbyra. V postavení tváří v tvář neschopné justici od něj očekáváte, že vezme spravedlnost do svých rukou a začne píchání jehel pod nehty, upínání varlat do svěráků a wellness v hydroxidových lázních a on místo toho jen zarputile číhá, dvě minuty s pistolkou suchopárně poflusá jejich hrob a pak se při dojemné hudbě jak z Gladiátora rozloučí s děvčátkem, který těžký život teprve čeká. Ať už s traumatizovanou maminkou nebo s babičkou, která vypadá jak sestra doktora Zaiuse z Planety opic. No nic, zamával jsem Marlboro Manovi z advokátní komory, když odjel v obleku na míru od budovy soudu na mašině a uznal, že autor zhovadilého Skeleton Mana dosáhl nepatrného tvůrčího progresu.. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Všechny plakáty lákají na Nicolase, který má však ve filmu vedlejší úlohu a do příběhu vstupuje nárazově. Celé by to asi fungovalo i bez něj, neboť jsem nepostřehl jediný výraz obličeje, který by jeho tvář rozpohyboval. Ústřední motiv spíš evokuje pocit epizody z detektivky, jen je tu více dbáno na psychiku oběti. Ps. To dítko mělo asi nejvíc rozumu ze všech, chovala se dospěle. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Partička středozápadních vidláků zase multiotvorově obšťastnila nějakou tu vyrachtanou vesnickou roztleskávačku / šlápotu jménem Pegysů a zdá se, že jim ten milý gangbang v pohodě projde. To by ovšem nesměli zkřížit bércové vředy inspektoru Derrickovi … Aha, tak ne, teď jsem se dočetl, že to prý byl Mikuláš Klec, který jen začíná vypadat jako zoufale obarvovaný stranický funkcionář z Východního bloku. Sice hraje hovno a jen se celou dobu tváří, jako by právě před chvíli documlal žalud řádně žluklému šedesátiletému bezdomovci, ovšem v kontextu jeho nedávných sračkopočinů je tato stupidně jednoduchá kokotinka a zombí defilé hereckých mrtvol hotovým mástrpissem. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama