Reklama

Reklama

Sorjonen - Série 2

(série)
Finsko, 2018, 9 h 50 min (Minutáž: 57–60 min)

Tvůrci:

Miikko Oikkonen

Hrají:

Ville Virtanen, Anu Sinisalo, Matleena Kuusniemi, Kristiina Halttu, Ilkka Villi, Olivia Ainali, Lenita Susi, Matti Laine, Janne Virtanen, Max Bremer (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kari je pohlcený vyšetřováním série hrůzných vražd, Lenu dohnala minulost z doby, kdy žila v Rusku – a rodiny obou se octnou v nebezpečí. (Netflix)

Recenze (7)

VLADEK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi dva případy slušné = 60%, ostatní spíš zoufalství jak ve scénáři tak po herecké stránce, poslední případ vyloženě trapný. Obecně na úrovni českých krimiseriálů na Primě. Nechápu místní nadprůměrné hodnocení, ale na tom nesejde. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série mi přišla rozhodně slabší, než první. Na začátku a konci se dovídáme víc o tom, kdo a co Kariho formovalo. Taky mi přišlo, že je tu mnohem víc Ruska... no jsem z toho rozpačitá. Zvlášť z toho vizuálu, kdy se vždy z vystajlovaných domů a moderny Finska dostáváme do bídy a kýče Ruska s podivnou policií a ještě podivnějšími agenty. 3,5* ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

do půlky si to drží solidní úroveň první řady.Pak ale přijde zlom,kde se hodně postav začne chovat jako úplný hovada a na konci jsem zjistil,že mám nejen extrémní averzi na Janinu,ale začínám si jí vytvářet i na Paulinu.Každopádně jsem zvědavej co přinese třetí řada,protože moji oblibu severských kriminálek to i přes negativa neotupilo...70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu byla zvláštně nevyrovnaná. Úvodní minisérie nestála za mnoho, tvůrci mi naštěstí tohle zklamání vynahradili třemi kvalitními případy, ale obě závěrečné epizody této řady patřily spíše mezi ty nepovedené. Přesto mě solidní střed série přesvědčil o tom, že na to tvůrci stále mají, takže si jejich práci na třetí sezóně určitě zkontroluji. 4*- ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama