Reklama

Reklama

Sorjonen - Série 3

(série)
Finsko, 2019, 9 h 44 min (Minutáž: 56–61 min)

Tvůrci:

Miikko Oikkonen

Hrají:

Ville Virtanen, Anu Sinisalo, Olivia Ainali, Lenita Susi, Sampo Sarkola, Ilkka Villi, Matti Laine, Jasmin Hamid, Matleena Kuusniemi, Satu Paavola (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Kari řeší obavy o budoucnost svojí rodiny a sérii nových zločinů a při tom se připravuje na střetnutí s protivníkem, který studuje jeho předchozí případy. (Netflix)

Recenze (10)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada se mi líbila víc, než druhá. Janina je stále na pěst, Paulina na věčnosti konečně sympatická. Zajímavé případy, Kari pořád dobře zvláštní. Těším se na další řadu, doufám, že bude. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

třetí řada je o fous lepší než druhá,nicméně kouzlo které měla řada první je definitivně pryč.Sorjonen je pořád správně zvláštní a řeší věci po svém,ale případy které řeší už prostě nejsou takové a finální dvoudíl jsem upřímně moc nepobíral.Respektive jsem nepobíral motivaci hlavního padoucha.Co se každopádně tvůrcům povedlo je vystupňovat moji averzi na Janinu...70% ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, taky jsem si už na ně zvykla...Člověk při tom sledování nakonec příjde na to, že ty problémy jsou všude na světě stejné, akorát se jinak řeší...A taky jim trochu závidím tu jejich zimu, ale jenom na chvíli...Za mě 85% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí a zároveň závěrečná sezóna se tvůrcům povedla znatelně více než předchozí řada. I tady se mouchy našly, ale nebyly to zas až takové roje. Proti druhé sérii byla ta třetí mnohem vyrovnanější, logika nebyla surově mučena rozžhavenými nástroji, a až na občasné excesy jsem se vlastně po celou dobu dobře bavil. Finové touto řadou dovedli seriál do zdárného konce, přičemž se zdárně vyhnuli nabízejícím se patetickým scénám. To hodnotím vždycky kladně. ()

barteca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z postav už jsou staří známí, takže je máte rádi a sere vás, když se chovají jak kreténi ( Niko, Janina ), ale jste pořád na ně zvědaví .... seriál má specifickou atmosféru, pro mně přitažlivou. Mám slabost pro Finsko a zvukomalebný jazyk. Kiitos !! ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama