Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lena najde důležitou stopu k identitě únosce. Johannu doženou její tajemství. Degerman se snaží pomoci Pauliině. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda mi evokovala Kinder vajíčko, když se v závěru ukázalo, že šlo vlastně o finále minisérie, která byla ukryta v první sezóně. Bystře jsem se tedy podíval na názvy dalších dílů a zjistil, že to takhle ti kujóni finští provedli s celou první řadou. A to jsem si myslel, že mě ničím nepřekvapí.  I přesto, že jsem našel nějakou tu chybu, necítím potřebu nějak to tu rozmazávat, protože u mě jasně převládla spokojenost. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kari Sorjonen, ako hlavný vyšetrovateľ, bude v tejto fínskej kriminálke riešiť pravdepodobne niekoľko nezávislých prípadov. Prvé tri diely – „Domček pre bábiky“ rieši prípad mŕtveho dievčaťa vyplaveného na brehu mora a hneď sa mu dostáva pod kožu. Kari sa javí ako detektív, ktorý má schopnosť na mieste činu dedukovať a vidieť aj veci, ktorí ostatní nevidia. Do cesty pri riešení prípadu mu vstupujú ľudia z radnice a obchodná spoločnosť Kalian, ktorá má v pláne vybudovať kasíno s potenciálnou klientelou aj spoza ruských hraníc. Lenže si trúfli príliš vysoko – v hre je život mladých, najmä ruských dievčat, ktoré núkajú prominentným klientom. Navyše, do prípadu je zainteresovaná aj Lena z Ruska, mama jednej zo zmiznutých dievčat – Katje. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden odpornej případ za námi. To nám na seznámení s postavama stačí ne? Lenu tu udělali více lidskou, tak v mých očích získala víc sympatií. Jsem zvědavá, kam se to bude dál ubírat a jaký další případ přistane na stole. Doufám, že nás budou tvůrci už trochu šetřit. ()

Reklama

Reklama