Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po třetím útoku střelce je Janina v šoku a město se vylidňuje. Kari se s ještě větším odhodláním snaží najít spojitost mezi oběťmi. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrcům se podařilo udržet kvalitu z předchozího dílu i v šesté epizodě, takže jsem se opět dočkal velmi dobré minisérie. Případ byl zajímavý a vlastně i napínavý od počátku až do konce, vyšetřování mě fakt bavilo, ale pravdou zůstává i to, že mě některé postavy vyloženě iritují. Nebudu je jmenovat, protože bych se trapně opakoval. Jsem sice realista, ale i tak se odvážím doufat, že další případy budou v podobné kvalitě. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Priebeh tohto prípadu je zaujímavý - Kari sa ho oficiálne nezúčastňuje, je rozhodnutý stáť v týchto chvíľach pri Pauliine. To však vydrží len do chvíle, keď si Niko, ako hlavný vyšetrovateľ, už nevie dať rady a samozrejme, kým nie je zainteresovaný niekto z Kariho blízkeho okolia. Karimu sa za bdelého stavu zjavujú aj ľudia z minulosti a to ho nakoniec presvedčí navštíviť psychologičku. Otázka je, kto je komu psychológom. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek a konec dobrý. Prostředek nějak nedokázal udržet mou pozornost. Janina u mě rozhodně cenu za sympatii nedostane, i když chápu, proč se chová jak kráva - no i s Paulinou. SPOILER!! A to, že je s Eliasem konec mě mrzí. Hezky se na něj koukalo. :D ()

Reklama

Reklama