Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V domě dojde ke střelbě a v lese se najde mrtvé tělo. Napětí se stupňuje. Kari se snaží bleskově pospojovat všechna fakta a Lena se zatím v Rusku dostává do problémů. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani finále minisérie respektive celé druhé sezóny mě zrovna nenadchlo. Dění ve Finsku (tedy v domě Sorjonenových) bylo kvůli mozkovému trustu Dua Dementos vyloženě na pěst, zatímco Lenina ruská anabáze vypadala jako vypůjčená z Majora Zemana. Jen úhel pohledu byl jiný. Mám pocit, že i když u Degermanových ubývá rodinných příslušníků i zaměstnanců, Sorjonen si jejich rodinou své mozkové závity ještě několikrát potrápí. Abych to shrnul- nic moc, příliš mě to nebralo. 3*- ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Netrápí tě, že jsi ho ještě nevyřešil?“ „Jednou se mi to podaří.“ „Kari. Je dobré vědět, že je spousta věcí, které zkrátka vyřešit nemůžeme. Spousta věcí nad nimiž nemáme kontrolu. Musíme se naučit s tou myšlenkou žít. Mnoho lidí si myslí, že právě to dělá život skvělým. Nepředvídatelnost.“ Celý tento príbeh bol zamotaný, že som sa v ňom strácala. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama