Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní postavou příběhu je Harris K. Telemacher, který moderuje počasí v jedné z losangeleských televizních stanic a žije v poměrně stereotypním životním kolotoči až do chvíle, kdy se náhodně seznámí s anglickou novinářkou Sárou McDowelovou a vzápětí s ním začne komunikovat dálniční signalizační tabule. Dál sice chodí se svou přítelkyní Trudi, jezdí na kolečkových bruslích v muzeu, a jde na večeři s mladou prodavačkou Sandy, ale opětovná setkání se Sárou je oba utvrdí ve vzájemné náklonnosti, která nedbá skutečnosti, že mají oba vážnou známost jinde. To samozřejmě netrvá dlouho, protože se Harris dozví o tom, že Trudi má již tři roky známost s jeho agetnem. Je tedy volný. Světelná tabule mu vzápětí předpoví, že mu v blízké době změní život počasí a zanedlouho je kvůli chybné předpovědi vyhozen z práce. To však není ta hlavní a největší životní změna, o kterou se Harrisovi postará vrtošivé počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Mick Dzexn /Osobni Strazce/ natocil celkom slusny film so Styvom martinom /Letadla, Vlaky, Automobily, Mrtvi muzi nenosi skotskou sukni/ - ono je to skor spolocenska konzervacka nez romanticky film -tej romantiky tam zase extra vela nebolo. Jo, Oskare, stale tvrdim, ze Styv Martin je inteligentny komik, US humor mi tu vynimocne zapasoval, bavil som sa cely film. Tempo na urovni, niuda nehrozi ani v strede filmu,spokojnost. A k tomu este inteligentne dialogy - v tych sa ale Martin vyzna . 67 % ()

Megahead 

všechny recenze uživatele

Film akoby sa rozbehol až od svojej druhej polovice, inak tam bolo dosť priemerných a aj slabších scén. Za zmienku stoji mladá Jessica Parker, ktorá je celkom zábavná, plná energie a film nakopne. Viem, že chceli poukázať aj na snobské správanie, ale nie vždy sa zámer podaril. Martin je dobrý komik a hraje aj v lepších filmoch. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

...typická komedie Steva Martina plná jeho bláznivého i vysoce inteligentního humoru...mnoho narážek na americký, potažmo LA způsob života...a "sci-fi" intermezzo s dopravním ukazatelem to vše jen oživí...je jen na divákovi, co si vybere... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Teda, nazvat Steva Martina intelektuálním komikem... to je asi stejně výstižné jako vyhlásit Madonnu nejlepší herečkou dvacátého století. To jen tak na okraj. Ale aby nedošlo k omylu - já mám Steva Martina docela rád. Nebylo to tak vždycky, ale časem jsem si jeho dětinské fórky oblíbil. Co mi ovšem vždycky vadilo, vadí a vadit bude, je, že tak strašně tlačí na pilu, ačkoli to nemá zapotřebí. Že se tak divoce zmítá, aby i ten nejnatvrdlejší divák pochopil, že je svědkem humoru. Je jen málo komiků s autorským nadáním (a Steve Martin mezi ně rozhodně patří), ale ještě míň těch, kteří svůj vlastní scénář při realizaci zkazí (dtto). 60 % ()

Galerie (55)

Zajímavosti (14)

  • Vo filme si cameo úlohy strihli viaceré známe tváre ako napr. Woody Harrelson (Harrisov šéf), Rick Moranis (hrobár), Chevy Chase (Carlo Christopher), Iman (Cynthia) a Paula Abdul (korčuliarka). (m.a.t.o.)
  • Názov hotela v Santa Barbare je "El Pollo del Mar", čo v preklade znamená "Kurča na mori". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama