Reklama

Reklama

Vysoká škola života

(pořad)
všechny plakáty
Z natáčení

Obsahy(1)

Víte, co je anakonda, kolik vteřin má rok nebo co je coitus interruptus? Od našich absolventů se to sice nedozvíte, ale společně s Tomášem Plhoněm, Sabinou Remundovou, Petrem Vydrou a dalšími populárními komiky se pokusíme dostat na dno samotné studnice vědění a dobrého vkusu v novém zábavném televizním pořadu – Vysoká škola života. Už máte svůj diplom? (TV Prima)

(více)

Recenze (16)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Když vám řemeslník zfušuje práci, vyřvete ho na dvě doby, a když se hodně cuká, roky jej vláčíte po soudech. A pak jsou tady lidi, kteří v tomhle státě beztrestně vyrábějí „humor“. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Primě absolutně nepovedlo. Nechápu, proč se producenti rozhodli právě pro ty tři – protože znám několik mnohem lepších adeptů, kteří by z toho minima co nám zde bylo nabídnuto dokázali vymáčknout mnohem víc. U podobných pořadů jsem se většinou bavil, u tohoto absolutně ne. Tentokrát slovo „bohužel“ vynechám a střelím tomu rovnou ODPAD jeden smradlavý… ()

Košoun odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem myslel, že Comedy Club je naprosté komediální dno. Ale české Comedy Central to dno urvalo a šlo ještě dál. Jak tohle vůbec někdo mohl pustit na obrazovky?? JAK??? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Další pokus jak ještě víc začlenit populární stand-up komiky na televizní obrazovky. Jako proč ne, lidi jako Pavláska, Knora nebo Pazderkovou zná téměř celá republika a například zrovna Tomáše Plhoně já osobně považuji za čerstvou krev tohoto odvětví zábavy. Každopádně tady je téměř všechno špatně. Tohle fakt nikomu ze zúčastněných nesedí....zkusili jsme to, ale je třeba si chlapsky přiznat že tudy cesta nevede. ()

cheonsacz odpad!

všechny recenze uživatele

Z ukázek to na mě působilo jako celkem milý, zábavný pořad na který jsem byla dost zvědavá. Ovšem jak už to tak bývá, realita je úplně jiná. Je fakt, že jsem pořad zapnula až někdy v polovině a velmi nerada hodnotím věci co jsem neviděla celé, ale tohle se opravdu nedalo. Hosté byli "celkem" fajn i přes otřesné vtipy, narážky a neustálé dvojsmysly, ale ti dva na takzvaném "gauči", kteří nejprve zjišťovali co je "kurtizánka" a poté sami dávali hostům otázku co nebo kdo je "samojed", nad těmi mi zůstával rozum stát. Rozhodně nejsem žádný rasista, proti asiatkám nic nemám (většina z mých přátel jsou asiatky a asiaté) a jsem si jistá, že to nemá nic společného s národností nebo barvou pleti, ale tak hloupoučkou osobu jsem v životě neviděla. Česky mluvila velmi dobře takže předpokládám, že se zde narodila nebo tu žije už velmi dlouho, ale nevěřím, že by tohle slovo nikdy v životě neslyšela bez ohledu na věk. Řekněte mi prosím, že to opravdu jen hráli a že vážně nejsou tak hloupý jak vypadali ale jen dobře placení nastrčení herci... Netvrdím, že jsem bůhvíjak světaznalá a že vím vše vždy správně a nikdy se nemýlím nebo že patřím k lidem s vysokou inteligencí, ale do tohohle opravdu normální člověk snad nemůže jít pokud mu nenabídnou tučnou záplatu, protože před národem pak vypadáte jako tupci. Jiné pořady tohoto typu jsou aspoň upřímné a celkem zábavné. Opravdu mě mrzí, že se toho Petr Vydra účastní, v pořadu Na Stojáka, byl skvělý a Miloš Knor je pro mě dalším smutným překvapením - ten totiž má podle mě rozhodně navíc než na tohle fiasko. ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Kurva, proč mi na Comedy centralu przníte blok amerických satirických animáků? Prima se pokusila o vlastní tvorbu a jak už to v 90% pokusů bývá, dopadlo to špatně - konkrétně Vysokou školou života pokořili dno a propadli se jěště do větších hoven. Populární komici nejsou populární a ani vtipný, stojej za vyliž prdel stejně jako koncept celý týhle wannabe komediální show. Výběr hostů je tristní, asi vycházej ze vzorku populace s IQ škálou idiocie - debility. Kéž by místo vrcholu trapnosti vysílali o pár dílů American dad nebo South parku víc. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

No do píče... Pořadů, kde lidé odpovídají na neobvyklé otázky je mnoho (nikdo není dokonalý, aj mudrý schybý, nekecej..), většina z nich je i docela zábavná, tohle je dno. Vtipný nejsou ani ti "komici" co jsou ve studiu ani ti lidi kterých se ptají, je to spíše urážka jakékoliv lidské inteligence, nejhorší na tom všem je když ti lidi se snaží odpovídat hrozně vtipně a ve skutečnosti je to trapné. Prostě dno, asi by se měla Prima Comedy Central (nebo jak se ta pekelná stanice jmenuje) zaměřovat spíše na seriály typu Griffinovi, Simpsonovi, Futurama, popř. i ten American Dad není v porovnání s tímto tak hrozný, než na vlastní tvorbu, protože to co jsem zatím viděl byla sračka. Ach lituji toho, že jsem někdy nadával na Petra Novotného a jeho estrády, v porovnání s tímto to byla královská zábava a asi bych raději viděl právě Petra Novotného, který byl po 5 minutách před kamerami zpocený jak prase, než tuhle bídu. Na druhou stranu jedna věc se musí nechat. Většina těch největších buranů co jsou kdekoliv na internetu (většinou hrdí voliči ANO či SPD) si rádi dávají do vzdělání právě Vysoká Škola Života a právě tento pořád (hlavně ti účinkující co v něm jsou) dokonale vystihují právě tuto sortu obyvatel - tupí a nudní .. 5% ()

Pacas odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám Comedy Central rád i přes hromadu spíčených reklam cpaných do 20 minutových pořadů, spíše mi funguje jako zvuková kulisa. Ale to co vyplodili ve formě "Vysoké školy života" je níž než odpad. Přiznám se že jsem neviděl celý ani jeden díl a když to sečtu vydržel jsem cca. 30 minut dohromady ze 4 dílů. Nikdy mi nebylo tak trapně při sledování tohoto odpadu všech odpadů! ()

karelchromy odpad!

všechny recenze uživatele

"...společně s Tomášem Plhoněm, Sabinou Remundovou, Petrem Vydrou a dalšími populárními komiky se pokusíme dostat na dno." Dále ta věta prostě nepokračuje. Neuvěřitelně tupá "zábava". ()

JanMarek odpad!

všechny recenze uživatele

Slizké debaty, snaha upoutat na sebe pozornost, trapné narážky a dvojsmysly, které odposlechnete v hospodě od stolu podnapilých středoškoláků. Tady figurují jen nějací o něco starší lidé a je tam kompars, který se na povel směje. Ne že bych měl něco proti podobnému druhu humoru, ale tohle je fakt trapas, za tyhle vtipy by se vlastně mohl stydět i ten podnapilý středoškolák. ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Aneb sežeňme dva idioty a dělejme si z nich srandu. Nudné, trapné, blbé, tak by se dal ve třech slovech shrnout tento pořad. ()

Reklama

Reklama