Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 4. prosince 2016 v American Airlines Center (Dallas, Texas). Na kartě se uskutečnilo sedm zápasů.

1) Kickoff: 10-Man Tag Team Match
2) The Miz vs. Dolph Ziggler (Ladder Match)
3) Nikki Bella vs. Carmella (No DQ Match)
4) Kalisto vs. Baron Corbin (Chairs Match)
5) Becky Lynch vs. Alexa Bliss (Tables Match)
6) Heath Slater & Rhyno vs. Bray Wyatt & Randy Orton (Tag Team Championship Match)
7) AJ Styles vs. Dean Ambrose (TLC Match) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (3)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

TLC . . . . . . . . . . . . . . . . Měl jsem nulová očekávání. Lákal mě akorát TT a ženy. Tag Team jako otvírák? To pro mě show rychle skončí. Tak se mi to líbí, rodina se má ochraňovat a díky tomu mají Wyatti první titul. Líbí se mi role Harpera. Stojí v pozadí a všechno nedůvěřivě pozoruje. Dál se mi líbí Beayova póza k titulu. Mám titul, super, konečně. Ale nepotřebuju ho, tady máš Luku, ať tě provází síla. Super, výsledek se dal očekávat. 4* za powerslam a protective moves. Carmella a Bella. To má jako Mella namalovanej monokl? :D Wtf? Tohle už je druhá PPV po sobě, co rozhodčí sere na pravidla. Zápas je snad no DQ, tak co sakra počítá když je Bella mimo ring? Demence. Ti, kteří nenáviděli Brie kvůli jejímu křiku, tak musí Mellu milovat :D Hasící přístroj? Vážně? :D Fajn, tenhle spor zjevně vedl k posílení heel charakteru Carmelly, ale nevím, jestli se to povedlo. Ježiši, Carmella má promo... Natalya napadla Bellu před zápasem SS, what a shock! Nikola měla ale hezký boty. 1* Miz a Ziggler po stojedné. Alespoň je to ladder match, i když čekám hlavně Zigglerovo šnečí tempo při šplhání na žebřík. Ano Dolphe, vezmi si žebřík z pod ringu, kolem totiž žádný nejsou. :D :D :D jak Miz spadl z háku (nebo co to je) tak prý Motherfucker :D Nádhera, modlil jsem se za Mizovu výhru. Dokonce vyhrál čistě a nebudu se hádat o kopancích do koulí, je to povolený, tak pšt. Clean and clear a máš to vychytaný. Doufám, že se ještě časem dostane k WH titulu. 3* Kalisto a Baron Corbin. Nádhernej counter Corbina při Kalistově divu. Já mám Corbina rád, může z něj být solidní heel a jde vidět, že si pomalu prokopává cestu mezi velký jména. Záleží jen, jak mezi nimi uspěje. 3* Hurá na stoly a ženy. Proč Alexa nosí tu prachovku kolem pasu pořád? Obě ženy mám rád a nedokázal jsem odhadnout výsledek. Hezkej counter Becky když ji Alexa chtěla přeskočit. Prej finger food :D Nemám problém s výhrou Alexy, ale konec mohl být víc cool. 3* - 4* AJ a Ambrose Další ladder, s AJ by mohla být sranda. Ambrose alespoň baví, prej pojď se posadit a promluvit si o tom :D Koš na hlavu? :D Sotva to začalo a už je to zápas večera, což se dalo čekat v porovnání s ostatníma. A hlavně, AJ má s Ambrosem dobrou chemii. Modlím se za to, aby odněkud nevylezl Ellsworth. Díra na AJeově prcině tomu dává ještě víc! :D Žádný nutkání lozit na žebřík pro titul, jen se hezky zlikvidovat. Moc hezkej moment na stole komentátorů. Holy shit salto moment jakej prostě chceš! Ty pičo neeeee... Oni ví, jak mi zkazit zážitek ze skvělýho zápasu. Wtf? Ellsworth heelturn? To teď bude jako lízat koule Stylesovi? Proč? Doufám, že mají rozumnej důvod. I přes Ellsworthovu přítomnost prostě 5*. TLC mělo dost skvělých momentů, hlavně main event a tahle PPV se mi líbila víc než SS. 4* ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

WATT FAMILY VS. HETH SLATER A RHYNO - 3* - Zápas prakticky o ničem, ale člověk musí oceňovat to spojení Randyho a Braye. NIKKI BELLA VS. CARMELLA - 3* - Takový podivně vyprodukovaný feud. Jsem rád, že je Nikki zpátky a Carmelly monokl mě bavil. MIZ VS. DOLPH ZIGGLER - 4* - Na Mize neuvěřitelně dlouhý a náročný zápas. Klobouk dolů a jsem rád, že také ukázal, že umí více než jen kvalitně machrovat na lidi. Od obou bych víc nečekal. KALISTO VS. BARON CORBIN - 4* - Tady jsem byl skoro ohromen. O Kalistovi vím, že je v ringu mega zábavný a skvělý skákač, ale Baron mě nikdy nebavil. Ovšem tenhle zápas mu neskutečně sedl a předvedl nejlšpí výkon, co jsem od něj zatím viděl. BECKY LYNCH VS. ALEXA BLISS - 4* - Znovu se potvrdilo, že divas prošly kvalitní obměnou a ty jejich zápasy jdou nahoru, stejně tak feudy. Becky a Alexa ukázaly moc pěknou show. AJ STYLES VS. DEAN AMBROSE - 5* - Třešnička na dortu. Znovu main event, jak se patří. Tyhle dva bych spolu nechal zápasit klidně rok. Vždycky ukážou něco nového a nečekaného. Velká paráda, velká poklona a RIP AJejovým gatím. ()

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Na začiatku posledného mesiaca roku 2016 wrestlingovým fanúšikom chcel nadeliť brand Smackdown predčasný vianočný darček. A to v podobe PPV show TLC, ktorá všeobecne patrí k mojim najobľúbenejším, keďže práve na menej sa vyskytujú moje najobľúbenejšie typy zápasov. Tohtoročná karta show vyzerá na prvý pohľad všelijak. Na jednu stranu divák nevie, čo môže od určitého zápasu očakávať, v inom prípade sa na ringový stret priamo teší. Z ponúknutej šestice večerných zápasov v dallasskom American Airlines Center rozhodne najviac bavil main event o WWE Championship. AJ Styles, Dean Ambrose - dokonalé súznenie v ringu a niekoľko skutočných OMG momentov, hlavne zo strany prvého menovaného. Záver zápasu a zapojenie Jamesa Ellswortha si však kreatívny tím mohol odpustiť. Z karty ďalej rozhodne bavil ženský zápas o titul so stolíkmi, pri ktorom nesmierne potešilo víťazstvo Alexy Bliss a solídnym kúskom bol aj "Chairs match", čo ma aj samého dosť prekvapilo, keďže ani jedného zo zúčastnených v tomto zápase veľmi neobľubujem. Zvyšok zápasov ma bavil už menej, avšak stále mali relatívne solídnu kvalitu a predčili viacero horších zápasov. WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs 2016 je skvelým odrazom show typu "50 na 50". Polovica karty dobrá, polovica už menej. Vyložene show nenadchla, ale ani nenudila, keďže som si ju nepúšťal s veľkými očakávaniami. Už každoročne sú však stoly, rebríky a stoličky milou decembrovou záležitosťou. ()

Reklama

Reklama