Reklama

Reklama

Štěstí světa

(festivalový název)
  • Polsko Szczęście świata (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těsně před vypuknutím druhé světové války začne novinář pracovat na jedné reportáži a narazí na činžovní dům s hodně pestrou a dynamickou sestavou obyvatel. (Netflix)

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film pro trpělivého a vnímavého diváka, protože většinu filmu se zdánlivě nic neděleje a divák pozoruje cvrkot, ale pokud pozoruje pečlivě o to silnější katarze se na konci dočká. Karolina Gruszka je tak krásná, že bych se s ní hned projel narvanou tramvají, ale co víc ona umí i hrát (scéna u nácka v kanclu, výsostná ). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ačkoli miluji polské filmy, tentokrát jsem zažil neskonalou nudu, zklamání a bizarní pocity. Nezachránila to ani nahá Karolina Gruszka, ačkoli byla sexy a hrála výborně. Tudíž aspoň za ni jednu hvězdičku. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis znel lákavo, no realita napokon až taká super nebola. Ťažko som sa orientoval, o čo tu vlastne po celú dobu ide a kto má vlastne s kým aký vzťah. A keď sa to tak vezme, dosť veľká časť filmu pôsobila strnulo a lyricky. Veľmi tomu chýbal nejaký epický záber, ktorý by to celé rozprúdil a vytvoril nejaký dynamický efekt. Nebyť femme fatale v podobe Karoliny Gruszky, tak by to bola už pomerne veľká nuda. Zvláštny film, kde pri tom všetkom vynikol aspoň obstojný vizuál. Slabé 2* ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Film, který nestaví na ději, ale na atmosféře, na esenci smyslů barev a tady zejména i vůně, kterou však divák nemůže cítit. Vše dokresluje příjemně melancholická hudba - a Karolina Gruszka opět jako femme fatale. Doznívají ve mně zvláštní pocity... ()

Reklama

Reklama