Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po cvičných střelbách zůstane na vojenském tankodromu mrtvý muž. Ale jak se brzo ukáže, s vojenským cvičením má jeho smrt jen málo společného. Kapitán Exner, uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí, řeší zločiny vždy elegantně a s vtipným nadhledem, jak se sami přesvědčíte v nové řadě televizních setkání s nejznámější postavou české detektivkářské školy natočené podle románů Václava Erbena. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý karikující případ z vojenského prostředí je opět narvaný až k prasknutí současnými hereckými tvářemi (Čvančarová, Langmajer...), takže skoro nezůstává prostor na rozvíjení postav kolem Exnera a jejích životů mimo kriminální vyšetřování. Což je poměrně škoda. Ale velmi jsem se pokochala společnými scénami dvou českých legendárních zrzek, které se proslavily zejména odhalenými scénami - Hrubešovou a Kerekes. Takto vedle sebe nádherně vynikají jejích přednosti (vzhled) i mínusy (čistě intuitivní herectví). ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část čtvrtého dílu je zatím asi nejméně zábavný. Příběh je zbytečně složitý a komplikovaně vyprávěný, navíc málokterý divák může podtextu příběhu o vědátorech rozumět. Ani jindy zajímavý Langmajer tady nemá co hrát, jen suché dialogy, dokonce ani žádné hlášky Beránka či Vlčka. Podprůměr. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší půldíl, protože 1) zajímavé prostředí případu - vojenský vědecký prostor 2) fungující dialogy 3) opět parádní obsazení netypické pro komerční seriály - Langmajer, Čvančarová, Hrubešová... 4) více Vicy .... tak snad to zase nezazdí druhý díl případu. PS: Monika Timková jako kostlivec mne hodně vyděsila ( kde jsou ty časy Princezny a písaře) - nemoc, anorexie? ()

swiss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Volné pokračování Copak je to za vojáka. Pomyslné předání štafety hereček, které proslavila jejich prsa. Na ně dohlíží ta nejvíc... Myslím, že obsazování rolí bylo pečlivější a je sofistikovanější, než se na první pohled zdá. ()

milwaukee 

všechny recenze uživatele

No, s knihou to nemá až tak moc společného. Snad jen vojenský prostor. A ještě jména. Akorát, že Ševela byl kapitán a nikoliv kozatá civilistka. A že se těch kozatých bab objevilo docela dost. A co mě dostalo nejvíc, byl Langoš. Že by už měl zaděláno na pokračování "Copak je to za lampasáka"? Asi trpěl nějakým stihomamem, protože všude viděl ruské agenty. A nejmenoval se náhodou ten prostor Vrbětice? Tři hvězdy, protože to snad ani nebyla kriminalka, ale komédie ;-) ()

Jehan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát mě zdaleka nejvíce pobavila sestava vědců v čele s profesorkou Čvančarovou uvězněná v hlubokých lesích.. Mistři castingu se začínají přímo překonávat. Trumpetistická vyzáblina byla jen třešničkou na dortu. Těším se na pokračování.:-D ()

SkeeveTulp 

všechny recenze uživatele

Fajn detektivka, i když trošku roztahaná. Dobře zahraná, i zrežírovaná. Bohužel veškeré ženské role jsou obsazené tragicky. Ochotnicky přehrávané výstupy sráží dotčené scény na úroveň odpadu. ()

Ziral odpad!

všechny recenze uživatele

Velice by mně zajímalo, jakou hodnost má vlastně Langmajer. Výložky jako podporučík absolvent, ale na prsou má takové množství stužek od vyznamenání jako generál !!! ()

Reklama

Reklama