Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po cvičných střelbách zůstane na vojenském tankodromu mrtvý muž. Ale jak se brzo ukáže, s vojenským cvičením má jeho smrt jen málo společného. Kapitán Exner, uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí, řeší zločiny vždy elegantně a s vtipným nadhledem, jak se sami přesvědčíte v nové řadě televizních setkání s nejznámější postavou české detektivkářské školy natočené podle románů Václava Erbena. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá část čtvrtého dílu nepřinesla žádné extra zlepšení. Tento díl má hodně pitomý námět, navíc jak to asi bylo, tuší divák už od prvního dílu. Chybí tu jakékoli navážení se do sebe Beránka s Vlčkem a nějaké pořádné hlášky Exnera. Jeho vztah se zubařkou se komplikuje, nemá na ni prostě čas. Jinak díl vyvrcholí celkem nezajímavě. Rozhodně slabší díl série. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trio kriminalistů funguje i vtipně, hodně čistě povídací film ( místy nuda) a samozřejmě, že v množství jmen a postav jsem za týden ztratil orientaci. Pět sekund Sagvan Tofi. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě nejhorší díl novodobé exnerovské historie. Pokud jde o kumulaci obsazení tohoto příběhu herečkami, které mají pokud možno co největší fyzické přednosti, zaujalo mě, že vzhledem k věku (Kerekes - Čvančarová - Hrubešová) z toho herecky vyšla nejlépe, protože nejpřirozeněji ta nejstarší )Hrubešová). Zdá se, že nároky na herečky se neustále snižují. Vždyť obsazení Kerekes je vůbec kapitola sama pro sebe. ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vrah byl tentokrát -pro mne - odpočátku nejméně sympatická postava a tím podezřelá, takže mne výsledek příliš nepřekvapil. Zamrzelo, že v druhé epizodě v podstatě zmizel ze scény konkurenční vyšetřovatel Jiřího Langmajera. a Také mi tentokrát nějak přišlo, že to přenesené erbenovy detektivky do současnosti zatím nejvíc nějak drhlo. Zatímco Erben tam má pravidelně takové staré rozmarné až čapkovské vyšetřovací metody "hledání v potoce" a vedle toho všechen ten svět mobilních hovorů a moderních technologií nějak vedle sebe neladil. ()

Reklama

Reklama