Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malém městě řeší policie za přispění pražského detektiva otázku, komu mohl vadit mladý schizofrenik tak, aby bylo nutné jej odstranit, třeba za cenu vraždy. Kapitán Exner, uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí, řeší zločiny vždy elegantně a s vtipným nadhledem, jak se sami přesvědčíte v nové řadě televizních setkání s nejznámější postavou české detektivkářské školy natočené podle románů Václava Erbena. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A je tu poslední případ. Tentokrát známý již ze staršího zpracování s Kostkou. A zatímco stařičká TV inscenace nedopadla na výbornou, pro současný seriál je to ideální vyvrcholení. Exner na doporučení své rezavé zubařky rozmotává story kolem familíe plné intrik a návsi plné pomluv. Je to tak lidské... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto pouze v rámci osobní filmové výzvy - zhlédnout vše, kde hraje Štěpán Kozub. Celý seriál ani nemám v plánu zhlédnout. Nezaujal mě. Kriminálky zkrátka nejsou mým oblíbeným žánrem. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

.....bohatšie, výraznejšie spracovanie námetu ,ktorý bol už dávnejšie  č-b natočený v hlavnej úlohe s Petrem Kostkom....komplexnejšie , prepracovanejšie (rodinné väzby,história rodiny...) ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část šestého dílu zavede Exnera na venkov, kde má nejdříve zjistit, zda smrt místního blázna byla trestným činem či ne. Setká se s místním doktorem Martinem, pardon Donutilem, s místním policistou a rodinou, která mu rozhodně pátrání po vrahovi jejich syna nijak neusnadní. Je načase zavolat do stavu pohotovosti Beránka s Vlčkem. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi případ jeden z nejzajímavějších, vyprávění plyne zatím nejlépe bez nudných prostojů, skvěle obsazené ( Donutil si dělá kolečko po komerčních krimi seriálech ),dokonce tady Vica má trochu aktivnější roli a trio kriminalistů šlape dobře. Takhle to mělo vypadat od začátku. Tajně doufám, že to nezabije závěrečný díl příští týden. ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl se mi prozatím líbí nejvíc. Obsazení opět luxus. První půlka případu téměř bez hluchých míst. Paráda. Škoda že příští díl je poslední. Seriál mi seděl díl od dílu víc. Dlouhý jako Exner vůbec nevadí a to měl před sebou laťku velmi vysoko. ()

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozeběhnuté a rozehrané je to (opět) nadějné, doufejme, že to druhá epizoda opět trochu nesníží. Má to i své kouzlo, že člověk může moderní "vilové" drama srovnávat se starou inscenací s Kostkou, Marvanem, Štěpničkovou, Merunkovou, Vicenou. Tak uvidíme, které podání bude trefnější. ()

Reklama

Reklama