Reklama

Reklama

Kapitán Exner

(seriál)
  • angličtina Cpt. Exner
Česko, 2017, 11 h 1 min (Minutáž: 55–56 min, Alternativní 6x80 min)

Předloha:

Václav Erben (kniha)

Hrají:

Michal Dlouhý, Vica Kerekes, David Novotný, Jan Vondráček, Arnošt Goldflam, Petr Nárožný, Anna Polívková, Jitka Schneiderová, Marie Málková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kapitán Exner je jednou z nejznámějších postav české detektivkářské školy. Uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí se vždy vymykal představě běžného kriminalisty, a to nejen v minulém režimu, kde šokoval svým veteránem-kabrioletem a kanárkově žlutým oblekem, ale také nahlíženo dnešní detektivkářskou optikou. Své případy řeší jaksi mimochodem, během svádění žen a dívek, nezřídka o mnoho mladších, než je on sám. Avšak nejen proto jsou Erbenovy romány čtenářsky mimořádně oblíbené. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele zette k tomuto seriálu (1)

Kapitán Exner (2017) 

Prvni co me v uvodnich dilech bilo do oci, byla samotna postava kapitana. "Jasne, policajt a jezdi si v Jaguaru (ten tedy zdedil po dedovi, jak sam rikal), snida, obedva a veceri v Manesu, kde jeste plati za kolegy, bydli jak na zamku..., kde by na to nezkorumpovany policista vzal"? Kapitan Exner je vsak vyborne stylizovana figura, na kterou se bavi koukat. Detektivni pribehy maji hlavu a patu, jsou zde hezke dialogy, zajimave postavy a i presto, ze je to tak nejak vytrzeno z reality, ma tento serial sve kouzlo,... mozna prave proto... TV Prima me timto pocinem velmi prijemne prekvapila. ()

Reklama

Reklama