Reklama

Reklama

Kapitán Exner

(seriál)
  • angličtina Cpt. Exner
Česko, 2017, 11 h 1 min (Minutáž: 55–56 min, Alternativní 6x80 min)

Předloha:

Václav Erben (kniha)

Hrají:

Michal Dlouhý, Vica Kerekes, David Novotný, Jan Vondráček, Arnošt Goldflam, Petr Nárožný, Anna Polívková, Jitka Schneiderová, Marie Málková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kapitán Exner je jednou z nejznámějších postav české detektivkářské školy. Uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí se vždy vymykal představě běžného kriminalisty, a to nejen v minulém režimu, kde šokoval svým veteránem-kabrioletem a kanárkově žlutým oblekem, ale také nahlíženo dnešní detektivkářskou optikou. Své případy řeší jaksi mimochodem, během svádění žen a dívek, nezřídka o mnoho mladších, než je on sám. Avšak nejen proto jsou Erbenovy romány čtenářsky mimořádně oblíbené. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele wooloong k tomuto seriálu (4)

Osamělý mrtvý muž – 1. část (2017) (E01) 

Viděla jsem až druhu polovinu, ale jediné, co mi utkvělo v paměti, byly dva předlouhé bloky reklam (při jednom jsem šla umýt nádobí, při druhém sebrat prádlo), a pak scéna, kdy dva makovci hrajou stolní tenis a sežerou Exnerovi ledvinky. Jinak Dlouhý jako Exner by se mi docela líbil. ()

Poslední pád mistra Materny – 2. část (2017) (E04) 

Jedna detektivka na hodinu a půl a pokud možno bez reklam. U mě by to zvedlo hodnocení alespoň o jednu hvězdu. Ztratila by se utahanost, nutnost odcházet od televize v době reklamního bloku, čímž se ztrácí návaznost. Fajn, tak aspoň ne tři dlouhé reklamní bloky do hodinového pořadu, to je fakt brutalita, která nutí diváky nesledovat pořady online, čímž se ovšem původní smysl vkládané reklamy ztrácí. ()

Reklama

Reklama