Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Leonard získá v aukci tu nejlepší věc, kterou kdy vlastnil. Pouze Penny zpochybní důležitost vlastnictví stroje času i všech dalších sběratelských předmětů. Leonarda to zasáhne a rozhodne se prodat celou svou sbírku, kterou Howard nazývá „mimoňorájem"... (TV Prima)

Recenze (11)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You hypocrite! Miss "grown-ups don't play with toys!" If I went into your apartment right now, would I not find Beanie Babies? Are you not an accumulator of Care Bears and My Little Ponies? And just who is that Japanese feline frolicking on your shorts? Hello, Hello Kitty!" ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Snipe!", "Snipe!". Pyrrhovo vítězství v aukci a Pennyina reakce doženou Leonarda k přehodnocení životních hodnot (alespoň na čas). Nejlepším momentem byla podle mě Leonardova výhrůžka ve chvíli, kdy mu ostatní brání v odchodu vlastními těly. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kríza nerdovho veku hehe. Leonardovi sa náhodou podarí kúpiť v aukcii repliku stroja v času v životnej veľkosti. Každí z jeho kamarátov si užíva v kokpite až im Penny vykričí, že sú úbohý ako malé deti. Lea sa to dotkne a bude sa chcieť zbaviť všetkých svojich figúrok aby dokázal, že dospel . ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Když se chce Leonard (Johnny Galecki) dostat do doby, kdy Alexander Graham Bell vynalezl telefon, Howard (Simon Helberg) řekne, že by ho Bellova manželka přivítala. Alexander Graham Bell přitom svojí manželku poznal až poté, co vynalezl telefon. (GreatestFan)

Reklama

Reklama