Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

Faye 

všechny recenze uživatele

Mělo to vtip a nadšení pro věc! Jenže jak píše Tommy 987, člověk na to musí mít žaludek. A já naivka, jsem u toho původně!!! dlabala bramborový salát. Velká chyba. Salát jsem sice včas odložila a film dokoukla druhý den (na lačno), ale víc než 2* nemůžu dát. Nemám ráda, když se mi někdo pokouší vzít něco, co už považuji za své.....např. bramborový salát. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Som Derek. Derekovia neutekajú.“ Nevyrastal som na „ranej tvorbe“ Sama Raimiho ani Petra Jacksona a nie som veľký fanúšik kombinovania tvrdého hororu s bláznivou komédiou. V tomto prípade je ale smršť čo najnechutnejšieho splatter-gore a humoru natoľko obrovská, že sa nedá inak, len sa zbedačene chechtať a nakoniec dať 80%. Ale rozhodne to nie je žiadna srdcovka, vlastne som to videl raz v živote a stačilo mi. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší amatérský film všech dob, alespoň tedy ve svém žánru a tím je hororová komedie, v tomto případě její odnož zvaná splatter. Peter Jackson se představuje coby úchylný režisér plný ztřeštěných nápadů, nechutnost střídá nechutnost a v tom je právě zakopaný pes, film nestaví na hereckých výkonech (ty jsou mimo jiné přímo příšerné), dokonce, jak by si někdo myslel ani na skvělých efektech (v těch byl lepší už Mélies na počátku století než Jacksonova parta v tomto filmu), ale právě na navršení co nejvíce nechutných scén (vypadávající mozky - jeden z nich je i Jacksonův, létající střeva, hektolitry krve atd.), to celé je natočeno amatérskou kamerou, poslepováno snad na koleně a ne ve střižně a přesto je to naprostá PARÁDA !!!!! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson touhle svojí prvotinou nastartoval ke hvězdné kariéře a zatím se drží. Tahle úžasná zvrácenost je tak neskutečná, až z toho přechází zrak. Naprosto amatérské výkony "herců", dialogy na hranicích stupidity, triky na úrovni filmové mateřské školky, střih zmatečný, scénář mírně řečeno "chudokrevný", námět otřepaný, režie zběsilá. Samé zápory ale dávají v jednom celku dohromady naprosto senzační šokující podívanou, kterou ovšem každý nemusí strávit, protože se opravdu jedná o film plný nechutností. Přesto, nebo právě proto vstoupil do historie. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

V šesté třídě na základní škole nás paní učitelka navnadila, že jestli budeme celý druhý stupeň hodní, že nám v rámci rodinné výchovy pustí v deváté třídě porod. Nakonec z toho nějak sešlo, ale natěšení na to byli všichni dost dlouho. Kdybych já někdy byla učitelka rodinné výchovy, tak těm nadrženejm zvědavejm puberťákům pustím porodní scénu z tohohle filmu. Jo vole gou. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Veškeré zbraně byly vyrobeny z hliníkových trubek a herci s nimi třásli, aby znázornili zpětný náraz. Světelné a zvukové efekty byly později doplněny. (Vampireman)
  • Peter Jackson natáčel o víkendech po dobu 4 let. Všichni herci byli jeho kamarádi. Film si sám financoval, pouze ke konci natáčení mu byly poskytnuty peníze od Filmové komise Nového Zélandu. K filmu nikdy neexistoval scénář, točilo se vždy podle toho, co zrovna Jacksona napadlo. (HellFire)
  • Dodávka, kterou Derek řídí, je Ford Thames 5cwt z roku 1961 speciálně upravený pro invalidní vozíky. Jejím majitelem je Derekův představitel Peter Jackson. (ČSFD)

Reklama

Reklama