Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sheldon čelí osobní krizi, když o svém bádání v oblasti teorie strun rozhodne jako o ztrátě času. Dvojité rande mezi Rajeshem s Emily a Wolowitzovými skončí přinejmenším rozpačitě... (TV Prima)

Recenze (9)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sheldon sa opíja čoraz častejšie, ako keby tvorcom dochádzali nápady a mali problém s jeho triezvosťou. Sheldona som mal s tým jeho vysmievaním sa z geológie trochu v zuboch. Každopádne, nadštandartná epizóda. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Let me put this in a way you'll understand Penny. You remember how you explained to me that the Kardashians aren't real celebrities? Well, geology is the Kardashians of science." ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už jsem si u sedmé sezóny zvykl, opět to nebyla žádná velká sláva a větší část děje dvacáté epizody byla poněkud mdlá, ale pak mě brutálně pobavila Sheldonova "ulička hanby". Za normálních okolností by šlo o profláklou, vyčpělou záležitost, ale tvůrcům stačila jediná kniha o geologii, aby mi téměř natrhli bránici. Ani tak ze sebe ale víc jak dvě hvězdičky nevyždímám. / Poučení: Na návštěvě nikdy nezpůsobuj instalatérské potíže. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama