Reklama

Reklama

Černý dort

(studentský film)
  • angličtina Black Cake (festivalový název)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodinná oslava, rodinná pohoda, rodinné lži. Fotografie oživují paměť a připomínají zapomenuté. Rodinný klid je vykoupený mlčením, v domácím krbu totiž doutná nevyslovené tajemství. Dospělí jsme až tehdy, když jsme smířeni se svou rodinou. Hlavní hrdinka je oběť vlastní slabosti. Postaví se zaběhnutým komunikačním vzorcům? (FamuFest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Mara97 

všechny recenze uživatele

Nepatřím zrovna k těm jedincům, kteří během rodinných oslav netrpělivě vyčkávají na hodinkách jejich konce, přesto hodnotím Černý dort pozitivně. Vtipný, na sledování příjemný studentský film s jednoduchou myšlenkou - nejedná se sice o nic závratného, ale rozhodně neurazí. Role Neužila při jeho osobním uvedení ve Varech vyzněla ještě vtipněji, když se diváci zaměřili na těch jeho několik vět. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Natočeno velmi dobře - střihy perfekt. Obsah se točil už jen okolo stolu na rodinné oslavě a defakto nepředvedl nic výjimečného. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další z případu kvalitních studentských filmů, ve kterých není nic špatně, takže plně naplňují svůj smysl exhibice naučeného řemesla, ale zase v nich není dost "dobře", resp., dost vyčnívajícího a originálního, aby to obstálo jako svébytný kraťas mimo školní půdu. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Taky jsem jednu takovou rodinnou oslavu krátce po rozchodu zažil, je to slušnej bizár, vyprávět kam se chystáme na dovolenou. Je třeba to ale dohrát až do konce =). Nestačil jsem se nudit a tušim, že by to mohla Johana příště dotáhnout až na celovečerák. Jen bacha ať to neni moc fenní. A ať se toho moc nenechá na divákovi... #kviff (70%) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama